Oldal frissítése

GIORGIO ARMANI Acqua di Gio Profondo EdP Set 90ml

46 290 Ft

GIORGIO ARMANI Acqua di Gio Profondo EdP Set 90ml

A Giorgio Armani Acqua di Gio Profondo EdP ajándékcsomag Eau de Toilette-t tartalmaz egy elegáns üvegben és egy kisebb, 15 ml-es változatban, amely kiválóan alkalmas utazáshoz.A Giorgio Armani márka igazi név a divatiparban, és harmincnégy éves fennállása alatt világszerte kiérdemelte az olasz divat nagykövete címet. 1982-ben Giorgio Armani először mutatta be a nagyközönségnek parfümjeit, amelyek a divatos ruháihoz hasonlóan elegánsak és ellenállhatatlanok. Az ajándékkészlet, kortól függetlenül, minden férfi tetszését elnyeri.

A GIORGIO ARMANI Acqua di Gio Profondo EdP parfüm ajándék szett főbb jellemzői

  • A férfiaknak szánt kozmetikai kollekció a Giorgio Armani Acqua di Giò Profondo eau de toilette-et és egy utazási változatot tartalmaz
  • Egy vizes aromás illat a modern férfi számára, aki magáénak vallja a szabadság és az érzékiség értékeit
  • Az Acqua di Giò illatcsalád folytatásának kortárs és intenzívebb értelmezése
  • Ikonikus tengerészkék árnyalatú, nehéz, matt üvegben Giorgio Armani monogrammal díszítve
  • Az Acqua di Gio Profondo ajándékkészlet nagyszerű ajándékként

Tengeri jegyek aromás esszenciákkal és fás tengeri akkorddal

Az Acqua di Gio Profondo a híres Acqua di Giò új, intenzív és tengeri értelmezése. Hosszan tartó, mélytengeri frissesség árad az illatból, mely a tengeri jegyeket aromás esszenciákkal és fás jegyekkel vegyíti. Az eau de toilette-t a zöld mandarin frissessége és a citrusos bergamott könnyedsége hangsúlyozza, illetve aromás rozmaring, levendula és ciprus egészíti ki. Az egész kompozíció a fás pacsuli, a pézsma és az ámbra illatára épül. A Giorgio Armani új tengeri intenzitása azoknak a férfiaknak készült, akik magukénak vallják a szabadság, az érzékiség és a modern férfiasság értékeit. Az aromás, fás illat egy nehéz, matt üvegből készült, tengerészkék színű üvegben található, amely a Giorgio Armani által ikonikusnak tartott árnyalat, és amelyet egy fémes fényű kupak egészít ki, amely nagyszerű színkontrasztot alkot.

Illatösszetétel:
Fejjegy: zöld mandarin, bergamott
Szívjegy: rozmaring, levendula, ciprus
Alapjegy: borostyán, pacsuli, pézsma

Összetétel

ALKOHOL, PARFÜM/ILLAT, VÍZ/VÍZ, LINALOOL, LIMONEN, ALFA-IZOMETIL-IONON, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BENZIL-SZALICILÁT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BGERANIOL, GODHEXTEZELYETHY RONELOL, EUGENOL, CITRAL, FAHÉJALKOHOL, CI 60730/ KÜLSŐ LILA 2.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Parfum (EdP)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 90 ml
Kód:  KPFG1007
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614274109979
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20