Oldal frissítése

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Pour Homme EdT Set 130ml

38 590 Ft

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Pour Homme EdT Set 130ml

Ajándék parfümkészlet GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Eau de Parfum EdP készlet 140 ml
Giorgio Armani

A Giorgio Armani Acqua Di Gio EdP egy ikonikus férfi illat, amely a tenger erejét és a természet harmóniáját ünnepli. Intenzívebb és mélyebb aromát kínál, mint az azonos nevű eau de toilette. Az illat egyszerre friss és elegáns, citrusos akkordok, ásványok és fás jegyek kombinációjával. Ideális azoknak a férfiaknak, akik szeretik a természetes szépséget és a modern eleganciát.


Alapvető információk
Az illat típusa: Citrusos, aromás, vízjegyek
Rendeltetése: Férfiaknak
Illatanyag összetevők: tengeri tónusok, zöld mandarin, levendula, zsálya, muskátlik, pacsuli, vetiver

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdP kompozíciója

fej

FEJILLAT

tengeri jegyek, zöld mandarin
szív

SZÍVILLAT

levendula, zsálya, muskátli
Test

ALAPILLAT

pacsuli, vetiver

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdP minden napra

A Giorgio Armani Acqua di Giò Pour Homme illat összetételét a citrusok frissessége és a tenger jegyei jellemzik, amelyek a víz alatti mélység és tisztaság érzetét keltik. Ez az ikonikus illat a modern úriemberek számára ideális, és remek választás a mindennapokra.

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdP

A GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdP főbb jellemzői

  • A GIORGIO ARMANI Acqua di Gio EdP parfüm ideális férfiak számára
  • Az illatot tengeri jegyek jellemzik
  • Citrusos, aromás, illetve vízjegyek jellemzik
  • A GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdP alkalmas a mindennapokra
  • Népszerű a modern férfiak körében
  • A csomag tartalma: EdP 125 ml, EdP 30 ml.

Giorgio Armani mediterrán gyökerei

A Giorgio Armani Acqua di Gio fejjegyei citrusos frissességgel és tengeri hangulattal nyílnak meg, a domináns fűszeres zöld mandarinnal, amely a Giorgio Armani márka mediterrán gyökereit szimbolizálja. Az illat fokozatosan aromás kompozícióvá fejlődik zsályával, szerecsendióval, levendulával és madagaszkári pelargóniummal. A végén a pacsuli fás mély jegyei válnak dominánssá, erőt és mélységet adva az illatnak.

Giorgio Armani védi erdeinket

Giorgio Armani a jövő szimbólumaként mutatja be az Acqua di Gio parfümös vizet. Nemcsak a modern értékeket ünnepli, hanem a bolygóval is törődik. A parfümös flakon környezetbarát, újratölthető és csökkenti a műanyag felhasználást. Maga az illat tele van természetes összetevőkkel. A Provence-i zsályát, amelyet kifejezetten Giorgio Armani számára fejlesztettek ki, fenntartható módon takarítják be, akárcsak a guatemalai pacsulit, amelyet a helyi közösségeket támogató szolidaritási programok támogatnak.

Giorgio Armani

Ha kedveled az olasz stílust és a luxusmárkákat, a GIORGIO ARMANI a megfelelő választás a számodra. A GIORGIO ARMANI márka a luxuskozmetikumokkal, ikonikus parfümökkel, divatcikkekkel és kiegészítőkkel, gyönyörű ékszerekkel és órákkal érdemelte ki első osztályú minősítését. A GIORGIO ARMANI márka 1975 óta írja történetét, amikor az azonos nevű divattervező megalapította. GIORGIO ARMANI minden idők egyik legsikeresebb olasz divattervezője. Kollekcióját az időtlenség és ízlésesség hatja át. Minden terméke mindig világsikert arat. A divat ellenállhatatlan illatokat és parfümözött kozmetikumokat kíván, amelyeket férfiak és nők számára egyaránt terveznek. Tapasztald meg Te is az eleganciát, egyediséget és magabiztosságot a GIORGIO ARMANI termékekkel!

Összetétel

ALKOHOL • ILLAT / ILLAT • AQUA / VÍZ / EAU • LIMONENE • LINALOOL • BUTIL-METOXIDIBENZILMETÁN • ALFA-IZOMETIL IONON • CITRONELLOL • BENZILSZALICILÁT • GERANIOL • CITRAL • BLONHOLENZOL L BENZOÁT


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 130 ml
Kód:  KPFG1074
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614274110043
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05