Oldal frissítése

GIORGIO ARMANI Acqua di Gio EdT Set 65ml

5 1 értékelés
27 390 Ft

GIORGIO ARMANI Acqua di Gio EdT Set 65ml

A Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme ajándékcsomag Eau de Toilette illatot tartalmaz egy klasszikus, elegáns üvegben és egy kisebb, 15 ml-es változatban, amely kiválóan alkalmas utazáshoz.A Giorgio Armani márka igazi név a divatiparban, és harmincnégy éves fennállása alatt világszerte kiérdemelte az olasz divat nagykövete címet. 1982-ben Giorgio Armani először mutatta be a nagyközönségnek parfümjeit, amelyek a divatos ruháihoz hasonlóan elegánsak és ellenállhatatlanok. Az ajándékkészlet, kortól függetlenül, minden férfi tetszését elnyeri.

A GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdT parfüm ajándék szett főbb jellemzői

  • A férfi kozmetikai kollekció magában foglal egy Acqua di Gio Eau de Toilette-et és annak utazási változatát
  • Klasszikus és tökéletesen kiegyensúlyozott, élénkítő tengeri frissesség.
  • A Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme ajándékkészlet nagyszerű ajándékba

Könnyed illat vizes tónusokkal

Az Acqua di Gio egy klasszikus és tökéletesen kiegyensúlyozott parfüm férfiaknak, tengeri tónusokkal. A tenger hosszan tartó és mély frissessége lengi át az illatot, a végtelen nyári kényelmet idézve. A parfüm fás jegyekkel, jázminnal és pacsulival egészül ki. Az egész kompozíció a tengervíz édes és sós tónusainak tökéletes harmóniájára épül, valamint a nap melegének finom érzetére a csupasz bőrön. Az Acqua di Gio a szabad, vad férfinak készült - tele van széllel, tengerrel és szabadsággal.

Illatösszetétel:
Fejjegy: bergamott, lime, narancs, citrom, jázmin
Szívjegy: tengeri tónusok, rozmaring, ciklámen, calon, koriander
Alapjegy: zuzmó, fehér pézsma, pacsuli, jázmin, cédrus

Összetétel

ACQUA DI GIO EAU DE TOILETTE: ALKOHOL - VÍZ - VÍZ / VÍZ - PARFÜM / ILLATANYAG - LINALOOL - LIMONÉN - BUTILMETOXIDIBENZOILMETÁN - ALFA-IZOMETIL-IONON - BENZIL-SZALICILÁT - GERANIOL - KOHELOLLCITRAL - KOHELOLLCITRAL - KOHEPTIL OL (F. I. . B257994/1 ).

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 65 ml
Kód:  KPFA1734
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614274110012
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15