Oldal frissítése

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdT Set 250ml

5 1 értékelés
36 490 Ft

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdT Set 250ml

A Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme szett Eau de Toilette-et, tusfürdőt és testápolót tartalmaz. A Giorgio Armani márka igazi név a divatiparban, és harmincnégy éves fennállása alatt világszerte kiérdemelte az olasz divat nagykövete címet. 1982-ben Giorgio Armani először mutatta be a világnak parfümjeit, amelyek a divatjához hasonlóan elegánsak és ellenállhatatlanok. Az ajándékkészlet minden férfinak tetszeni fog, kortól függetlenül.  

A GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdT parfüm ajándék szett főbb jellemzői

  • A férfi kollekció Acqua di Gio Eau de Toilette, Acqua di Gio illatos tusfürdő és Acqua di Gio borotválkozás utáni balzsamot tartalmaz.
  • Klasszikus és tökéletesen kiegyensúlyozott, élénkítő tengeri frissesség.
  • A Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme ajándékkészlet nagyszerű ajándéknak is.

Könnyű illat vizes jegyekkel

Az Acqua di Gio egy klasszikus és tökéletesen kiegyensúlyozott parfüm férfiaknak, tengeri jegyekkel. A tenger hosszan tartó és mély frissessége lengi át az illatot, a végtelen nyári kényelmet idézve. A parfüm fás jegyekkel, jázminnal és pacsulival egészül ki. Az egész kompozíció a tengervíz édes és sós jegyeinek tökéletes harmóniájára épül, valamint a nap melegének finom árnyalataira a csupasz bőrön. Az Acqua di Gio a szabad, vad embernek készült - széllel, tengerrel és szabadsággal kápráztat el.

Az illat összetevői:
Fejillat: bergamott, lime, narancs, citrom, jázmin
Szívillat: tengeri jegyek, rozmaring, burgonya, kalonc, koriander
Alapillat: zuzmó, fehér pézsma, pacsuli, jázmin, cédrus


Összetétel

ACQUA DI GIO EAU DE TOILETTE: ALKOHOL - VÍZ - VÍZ / VÍZ - PARFÜM / ILLATANYAG - LINALOOL - LIMONÉN - BUTILMETOXIDIBENZOILMETÁN - ALFA-IZOMETIL-IONON - BENZIL-SZALICILÁT - GERANIOL - KOHELOLLCITRAL - KOHELOLLCITRAL - KOHEPTIL OL (F. I. . B257994/1 ).

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Olaszország

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  KPFA1783
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3614274110005
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15