Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GINO MILANO MWF17-058P

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GINO MILANO MWF17-058P

A GINO MILANO luxus ajándék szett minden stílusos és modern nő számára, amely tökéletesen illeszkednek a megjelenésükhöz! A lányok és nők mindennapi viseletére tervezték, életkortól függetlenül. Az együttes nagyon finom és elegáns benyomást kelt és biztosan sok hölgyre kedvence lesz. Szerezz be egy eredeti ajándékot édesanyádnak, feleségednek, nővéreinek vagy lányainak, amely biztosan tetszeni fog nekik. 

A GINO MILANO MWF17-058P ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Luxus női karóra karkötővel
  • Analóg óra ásványi üveg lappal
  • Ideális ajándék minden nőnek és lánynak
  • Precíziós tervezés
  • Minőségi kivitelezés

Színharmónia

Ez a készlet tartalmaz egy női órát, amely tökéletesen kiegészíti az elbűvölő karkötőket. Minden színben van összehangolva és magára vonzza a tekintetet. Hagyd magát elcsábítani az olasz divatból, és szerezd meg ezt az egyedi órát magadnak vagy szeretteidnek!

Precíziós feldolgozás

Az óra bőrpánttal rendelkezik és ennek köszönhetően alkalmazkodik a kezed méretéhez. A díszített óralapot tartós ásványi üveg borítja, és megóvja az órát a kisebb behatásoktól. Ezek a kerek analóg órák apró, tiszta cirkónia kövekkel vannak kirakva, és puha és fényűző megjelenést biztosítanak. A pontos formatervezést és a modern kialakítást minden nőt értékelni fogja.

Tökéletes ajándék

Az órát és ékszereket ajándékdobozban szállítják, amelyeket teljesen ingyen kapsz meg. Ez a készlet nagyszerű ajándéknak számít, nemcsak születésnapok, hanem tanulmányi eredmények, ünnepek, érettségi, karácsony alkalmából vagy a szerelmednek. Ne felejtsd el a gyengébb nemet, és adj nekik egy gyönyörű ajándékot, amely emlékezteti a nőket, hogy szereted őket!


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 42 mm
Kirakás Üveg kövek

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj színe Fekete

Vízállóság és tartósság

Vízállóság Vízálló

Stílus és dizájn

Stílus Elegáns/Alkalmi
Kód:  KHO12754
Termékszám:  3383430231358

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10