Oldal frissítése

GINO MILANO MWF16-100b

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GINO MILANO MWF16-100b

GINO MILANO luxus férfi ajándékszett minden stílusos és modern férfi számára, akik tökéletesebbé szeretnék változtatni a ruházatukat! A fiúk és a férfiak mindennapi viseletére tervezték és minden korosztály számára alkalmas. A készlet nagyon kényelmesen és elegánsan hat és minden bizonnyal sokakat megörvendeztet. Vásárolja meg az édesapjának, a férjének, a fiútestvérének vagy a fiának ezt az eredeti ajándékot, amely biztosan megörvendezteti!

A GINO MILANO ajándékszett főbb jellemzői

  • Tökéletes ajándék minden férfi és fiú számára
  • Precíz kivitelezés
  • Luxus férfi karóra és pénztárca

A GINO MILANO ajándékszett tökéletes ajándék

A karóra és a pénztárca egy díszdobozban vannak tárolva. Ez a készlet nemcsak egy csodálatos ajándék a születésnapra, hanem megfelelő a tanulmányi eredményekhez, az ünnepekhez, az érettségihez, karácsonyra vagy csak szeretetből. Ne feledkezzünk el a szeretteinkről és ajándékozzunk nekik egy csodálatos ajándékot, amely emlékezteti a férfiakat, hogy szeretjük őket!

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Vízállóság és tartósság

Vízállóság Vízálló
Kód:  SP6371
Termékszám:  3383430214214

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05