Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GINO MILANO MWF16-027B

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GINO MILANO MWF16-027B

A GINO MILANO ajándék óraszett tökéletes meglepetés a stílusos és modern nő számára, akik nem csak a szép ruhákat, hanem a divatos kiegészítőket is kedvelik. A készletet mindennapos használatra tervezték, és minden korosztály számára alkalmas viselet. Az óra és a karkötők nagyon elegáns megjelenésűek, minden bizonnyal szívesen hordja bármely nő, kortól függetlenül. Vásárolja meg ezt az értékes ajándékot kedvesének!

A GINO MILANO MWF16-027B ajándékkészlet legfontosabb jellemzői

  • Gino Milano luxus női óra
  • Az óralapot ásványi üveg fedi
  • Ideális ajándék minden nő számára
  • A készlet három karkötőt tartalmaz
  • Minden eleme formában és színben harmonizál egymással
  • A Gino Milano szett egy díszdobozban kapható

Egy doboz tele meglepetéssel

A doboz több hasznos dolgot tartalmaz, amelyet biztosan értékelni fognak a hölgyek. Az óra mellett három luxus karkötőt talál a készletben. Az óra és a karkötők formájukban és színeikben harmonizálnak egymással. Ajándékozzon egy ékszerdoboznyi az olasz divatot szeretteinek!

GINO MILANO precíziós kialakítású karóra

Az óra erős fémszíjjal van ellátva. Az elegánsan kidolgozott órát tartós ásványi üveg borítja, amely megvédi a kisebb ütésektől. Ez a kerek alakú, analóg óra megnöveli viselőjének eleganciáját, és fényűző megjelenést kölcsönöz. Minden nő értékelni fogja a pontos tervezést és a modern kialakítást, amely az egész készletet jellemzi.

Tökéletes ajándék

Az óra és a karkötők egy ajándékdobozban kaphatók, amely a készlet részét képzi. Ez egy igazán nagyszerű ajándék, nemcsak születésnapra, karácsonyra, hanem minden más ünnepnapra. Ne felejtse el a szeretteit, és lepje meg a hölgyeket ezzel a csodaszép és minőségi ékszer készlettel!

Az óralap (tokkal) átmérője:
35 mm


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 35 mm
Tárcsa színe Fekete

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj színe Arany
Szíj anyaga Acél

Vízállóság és tartósság

Vízállóság Vízálló

Stílus és dizájn

Stílus Elegáns/Alkalmi
Kód:  KHO12746
Termékszám:  3383430213712

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15