Oldal frissítése

GINO MILANO MWF16-025b ajándékszett

4,5 7 értékelés

GINO MILANO MWF16-025b ajándékszett

A GINO MILANO MWF16-025b divatos ajándékszett gyönyörű ajándék minden nő számára, aki kedveli az időtlen eleganciát. Ebben a szettben egy órát, egy karkötőt és fülbevalókat találsz, melyek fém ékszeranyagból készültek. A női analóg óra elegáns aranyszínű designnal készült. Akár egy gyönyörű ékszer, tökéletesen díszíti a kezet és kiegészíti az öltözéket. Az óra stílusos megjelenését kiegészíti a ragyogó, aranyszínű óraszíj, amely zárható csattal felszerelt. A kör alakú számlap fém óraszerkezetben található, amelyet nagyon ellenálló ásványi üveg véd a sérülésektől. Az óra megbízható Quartz elemekkel működik.

A GINO MILANO MWF16-025b ajándékszett fő jellemzői

  • Az ajándék szett tartalma: női karóra, karkötő és fülbevaló
  • Elegáns design, fényes arany szín
  • Fém anyagból
  • Nagyon ellenálló ásványi üveg
  • Megbízható Quartz óraszerkezet
  • Különösen alkalmas összejövetelekre és alkalmakra

Mindennapos segítő és gyönyörű divat kiegészítő

A luxus karórát tökéletesen kiegészíti a fülbevaló és az aranyszínű karkötő. Mindkét kiegészítő fénylő üvegkövekkel díszített. Az eredeti karkötő csattal rendelkezik, így könnyen feltehető és eltávolítható. Az elegáns megjelenésnek köszönhetően az ékszer tökéletes alkalmakra és baráti összejövetelekre, színházba, vagy találkozókra. A GINO MILANO MWF16-0225b karórával, fülbevalóval és karkötővel együtt kapsz egy eredeti díszdobozt, garanciakártyával és használati utasítással. 

 
 

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Női

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 32 mm
Kirakás Üveg kövek

Óramű

Szerkezet Quartz

Vízállóság és tartósság

Vízállóság Vízálló

Ékszer típus

Ékszer típusa Órák, Karkötő, Fülbevaló, Ajándékszett

Anyag

Anyag Általános fém (bizsu)
Kód:  KHO10768
Termékszám:  3383430221090

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10