Oldal frissítése

GINO MILANO MWF14-055

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GINO MILANO MWF14-055

Ideális és luxus ajándékot keres férjének, barátjának, fiának, nagyapjának, nagybátyjának, felettesének vagy kollégájának? Ezzel a kényelmes csomaggal biztosan nem lő mellé! Az egyedi készlet garantáltan mosolyt csal megajándékozott arcára. Az ajándékcsomag egyes elemei azonos stílusú kivitelezést kaptak. Ennek köszönhetően tökéletesen és maradéktalanul illeszkednek egymáshoz.

Fő sajátosságok

  • Óra, pénztárca, toll és kulcstartó
  • Tökéletesen összehangolt szett
  • Elegáns és praktikus megjelenés
  • Kényelmes kialakítás műbőrből
  • Remek ajándék minden férfi számára

Elegáns szett férfiaknak

A készlet legmeghatározóbb eleme egyértelműen az ezüst kiegészítőkkel keretezett fekete karóra. Az óra szíja alatt a bőr egyáltalán nem izzad, így a kiegészítő kényelmes viseletet biztosít minden férfinak. Az óra rendkívül egyszerű és letisztult design-t kapott. Az azonos stílusban kivitelezett bőr pénztárcában a nagyszerű elosztásnak köszönhetően remekül elfér az aprópénz, a bankjegyek, a névjegykártyák, a hitelkártyák és még számtalan szükséges apróság. A pénztárca külső oldala műbőrből készült, amely kezeskedik a hosszú élettartamért.

A golyóstollat fekete burkolat védi, amelyet ezüstszínű kiegészítők tesznek igazán egyedivé. Az íróeszköznek köszönhetően a szerződéseket és egyéb nyomtatványokat minden férfi teljes könnyedséggel és magasbiztossággal írhatja alá. A kulcstartót, amelyre mind a lakáskulcs, mind az autókulcs ráerősíthető, rendkívüli egyszerűségének és kellemes megjelenésének köszönhetően minden férfi szívesen fogja magával hordani.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Férfi

Számlap és kijelző

Kirakás Kirakás nélküli

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 30 m (3 ATM)
Kód:  KHO8573
Termékszám:  MWF14-055

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05