Oldal frissítése

GINO MILANO MWF14-007A

4,9 11 értékelés

GINO MILANO MWF14-007A

Lepje meg feleségét, vagy barátnőjét ezzel a gyönyörű Gino Milano ajándékszettel. Az ékszerek egy rendkívül elegáns díszdobozban érkeznek. A csomag egy arany színű órát, illetve karkötőszettet tartalmaz. Az érdekes és különleges design tökéletesen illeszkedik minden hölgyhöz.

Az óra aranyozott fémből készült. Az arany színű óralap római számokal jelzi az időt, a klasszikus Quartz óraszerkezet szerint. Természetesen az óralap ásványi üveggel van fedve, amely ellenáll a kisebb ütéseknek. Az óraváz pereme csillogó kristályokkal van díszítve. Káprásztassa el környezetét ezzel a divatos, luxus ékszerszettel!

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Számlap és kijelző

Kirakás Kristályok

Óramű

Szerkezet Quartz

Ékszer típus

Ékszer típusa Órák, Karkötő, Ajándékszett

Anyag

Anyag Általános fém (bizsu)
Felületkezelés Aranyozott
Kód:  KHO6620
Termékszám:  3383430171104

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15