Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GILLETTE Venus Extra Smooth, 4 db

4,9 95 értékelés
5 990 Ft

GILLETTE Venus Extra Smooth, 4 db

Istennőkhöz méltó élmény a női borotválkozásban. A Venus Embrace az első 5-pengés Gillette női borotva, amely minden egyes ívet körbeölel és gyakorlatilag minden szőrszálat levág. Az eredmény: ultra alapos borotválkozási élmény és felülmúlhatatlan simaság. A Venus® termékeket úgy tervezték, hogy azok bármely életstílushoz igazodjanak, akár a tökéletes borotválás, akár a kényeztető élmény a cél. A Venus® minden nőt arra bátorít, hogy fedjék fel a bennük rejlő Istennőt és érezzék magukat vonzónak, magabiztosnak és gondtalannak.

Legfontosabb jellemzők

  • Kényelmes és sokoldalú. Mostantól könnyen és bármikor elérhető a drámai hatású, sima bőr
  • Kevesebb vágás és horzsolás, mint a Venus Divine borotvával
  • A Venus Embrace női borotva 5 pengével és krémezőszalaggal segíti elő a kényelmes, kevesebb apró vágással és horzsolással járó borotválást
  • Bámulatos külsejű bőr
  • A Venus Embrace gyakorlatilag minden szőrszálat eltávolít, így segít abban, hogy lábaink szuper simák legyenek!
  • Hosszan tartó borotvált bőr - eggyel kevesebb ok az aggodalomra
  • Hosszantartó, sima érzet

Hozzávalók:

Sodium Stearate, Propylene Glycol, Water (Aqua/Eau), Glycerin, Sorbitol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Myristate, Squalane, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum/Huile Minerale), Polyethylene, Polybutene, Peg-90M, Peg-45M, Fragrance (Parfum), Lauryl Dimethicone/Polyglycerin-3 Crosspolymer, Garcinia Indica Seed Butter, Peg-7M, Niacinamide, Panthenol, Polyquaternium-10, Alcohol Denat, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pentetate, Ext. Violet 2, Red 33

Paraméterek

Pengék száma

Pengék száma 5

Darabszám

Darabszám 4 db

Sorozat szerint

Sorozat szerint Gillette Venus Extra Smooth

Tulajdonságok

Tulajdonságok Krémezőcsík
Kód:  HOL023
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7702018955527

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10