Oldal frissítése

GILLETTE Venus Classic + 2 db borotvabetét

4,8 60 értékelés
2 790 Ft

GILLETTE Venus Classic + 2 db borotvabetét

Ez a Gillette Venus készülék gumírozott fogantyúval és felxibilis fejjel rendelkezik. Garantáltan követi a test vonalát. A cserélhető fejű Gillette Venus borotva három pengéje biztosítja a tökéletesen simára borotvált bőrt. Minden egyes fejen található egy széles, puha párna, amely egyenletes siklást tesz lehetővé a bőrön. A lekerekített, flexibilis fejjel maximális kényelemre számíthatsz borotválkozás közben. Tökéletesen működik a hajlatokban is. 

A nők legnagyobb örömére ez a  borotva több Gillette termékkel is kompatibilis. A Gillette Venus borotva a követekző Venus termékekkel használható: Venus, Venus Breeze, Venus Embrace, Venus Divine, Venus Vibrance, Venus Spa Breeze, vagy az új Venus ProSkin Sensitive és a Venus ProSkin Moisturer. 

Paraméterek

Típus

Típus Női

Pengék száma

Pengék száma 3

Darabszám

Darabszám 1 db

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HOL014
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3014260262693

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15