Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GILLETTE Arctic Ice 100 ml

4,8 68 értékelés
3 490 Ft

GILLETTE Arctic Ice 100 ml

Az E-vitamint tartalmazó Gillette Series Splash Arctic Ice arcpermet javítja, védi és hidratálja bőrét, és nagyszerű érzést biztosít. Ezen kívül különleges formulája láthatatlan védőréteget képez, amely egész nap védi bőrét. 

Nyugtató és frissítő Artic Ice illattal, hűsíti a bőrt a borotválkozás után.

Legfontosabb jellemzők

  • Hosszan tartó, hűsítő arcpermet amely tiszta és friss érzést nyújt és segít abban, hogy mindig a legjobb formában érezd magad!
  • Revitalizálja, védi és hidratálja bőrét. E-vitamint tartalmaz
  • Hosszan tartó hatás nagyszerű, Artic Ice illatban.
  • Megnyugtatja, hűsíti és felélénkíti az arcbőrt
  • Gillette Series - továbbfejlesztett védelem és kényelem férfiaknak

Hozzávalók:

Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexane Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, Evernia Furfuracea Extract

Biztonsági előírások:

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Paraméterek

Típus

Típus Arcvíz borotválkozás után

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  HOL041
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7702018620180
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10