Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

GILLETTE Satin Care Sensitive 2x 200 ml

4,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GILLETTE Satin Care Sensitive 2x 200 ml

A Gillette női borotvahab enyhe Satin Care Sensitive illattal minden borotválkozást kellemesebbé tesz és mindig tökéletesen sima bőrt biztosít. Gazdag receptje aloe vera hozzáadásával készült, és hihetetlenül kellemes borotvacsúszást biztosít. Gélemulziót hoz létre, amely lágyítja a szőrt és csökkenti a penge súrlódását a bőrön. Ez megakadályozza az érzékeny bőr kellemetlen irritációját. A Gillette géllel történő borotválkozás után a lábad olyan puha lesz, mint a szatén. Gondoskodj magadról, és hagyd, hogy a Gilette kényeztessen.

A Gillette Satin Care Sensitive 2 x 200 ml-es borotvahab főbb jellemzői

  • Gillette Satin Care Sensitive borotválkozási gél a kényelmes borotválkozáshoz
  • A kellemes borotvacsúszásnak köszönhetően tökéletesen sima bőrt biztosít
  • A gélemulzió csökkenti a pengék súrlódását a bőrön
  • Nincs több vágás
  • Aloe vera hozzáadásával

Kiszerelés:
2 × 200 ml
Összetétel:
Víz / eau, palmitinsav, trietanol-amin, sztearinsav, izopentán, gliceril-oleát, izobután, szorbit, hidroxi-etil-cellulóz, illatanyag / parfum, PTFE, Prunus Armeniaca (sárgabarack) kernelolaj, PEG-90M, Yellow 5, Red 40
Alkalmazás:
Áztasd a bőrödet 2-3 percig meleg vízben, majd vidd fel a Gillette Satin Care Sensitive habot, és elkezdheted a borotválkozást. Használat után alaposan öblítsd le. A borotvahab valóban extra sima bőrt biztosít.


Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Gél

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny
Kód:  HOL249
Termékszám:  7702018507016
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05