Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

GILLETTE Satin Care Dry Skin (200 ml)

4,8 130 értékelés
1 890 Ft

GILLETTE Satin Care Dry Skin (200 ml)

Diszkrét illatú, női, krémes borotvazselé a Gillette-től. Kellemessé teszi a borotválkozást, és mindig tökéletesen sima bőrt biztosít. Shea vajat tartalmaz, amely segítségével a borotva kiválóan csúszik a bőrön, és megakadályozza, hogy vágások és egyéb, kisebb sérülések keletkezzenek rajta. A Gillette borotválkozó zselé hassználata lábadnak selymes tapintást és bársonyos megjelenést kölcsönöz. Törődj magaddal és kényeztesd magad a Gillette termékével.

Megjegyzés: A tartály nyomás alatt van. Ne tedd ki napfényre. Tűzbe dobni még üres állapotban is tilos. Gyermekektől tartsd távol. Szembe ne kerüljön.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Terméktípus

Terméktípus Gél

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  HOL045
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7702018012466
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20