Oldal frissítése

GILLETTE Comfort Cooling Balm 2 × 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GILLETTE Comfort Cooling Balm 2 × 100 ml

A Gillette Pro 2 az 1-ben GILLETTE Comfort Cooling Balm borotválkozás utáni balzsam hűsíti és nyugtatja az irritált bőrt borotválkozás után. Azonnali hidratálást és táplálást biztosít, feszesíti a bőrt és védi a káros külső hatásoktól. A balzsam maximálisan ápolja a bőrt. A könnyű és nem zsíros textúra egyszerűen felvihető és gyorsan beszívódik. Sima, tiszta és tökéletesen friss bőrt hagy maga után. A balzsamban található hidratáló és nyugtató anyagok a felvitel után azonnal felszívódnak a bőrbe, és a regeneráció mellett hosszan tartó, frissítő illatot biztosítanak. A GILLETTE Comfort Cooling Balm egyedülálló tulajdonságaival átfogó ápolást biztosít bőrödnek. Nincs többé égő, viszkető és feszülő érzés borotválkozás után, a balzsam használata után a bőröd olyan lesz, mint a selyem. A Gillette Pro 2 sz 1-ben alkalmas mindennapi használatra. Add meg a bőrödnek a relaxáció és a frissesség nagyszerű érzését! 

A GILLETTE Comfort Cooling Balm (2 × 100 ml) legfontosabb jellemzői

  • Nyugtatja az irritált bőrt
  • Azonnali hidratálást és táplálást biztosít a bőrnek
  • Erősíti és védi a bőrt a káros külső hatásoktól
  • Támogatja a bőr természetes regenerálódását
  • Könnyű és nem zsíros textúra, egyszerűen felvihető és gyorsan beszívódik
  • Sima, tiszta és tökéletesen friss bőrt eredményez
  • A balzsam átfogó bőrápolást garantál

Bőrtípus:
Normál bőrre.

Alkalmazás:
Borotválkozás után egyenletesen vidd fel az arcra és a nyakra.

Összetétel: 
Aqua, Alcohol denat., Glycerin, Cetearyl isononanoate, Propylene glycol, Niacinamide, Dimethicone, Panthenol, Isopropyl alcohol, Parfum, Menthyl lactate, PEG-40 hydrogenated castor oil, Tocopheryl acetate, Carbomer, Dimethiconol, DMDM hydantion, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Menthol, Sodium hydroxide, Disodium EDTA, Benzyl salicylate, Linalool, Butylene glycol, Iodopropynyl butylcarbamate, Butylphenyl methylpropional, Aloe barbadensis leaf juice, Coumarin, Benzyl benzoate, Eugenol, Limonene

A csomag tartalma: 
2 × 100 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után
Kód:  BUNHOL030
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15