Oldal frissítése

GILLETTE Mach3 Complete Defense Extra Comfort 200ml

4,8 64 értékelés
1 690 Ft

GILLETTE Mach3 Complete Defense Extra Comfort 200ml

Tapasztald meg a Mach3 teljes körű védelmét a pengék okozta égető érzettel szemben! A Gillette Mach3 Extra Comfort borotvazselé gazdag, bőrnyugtató hatású habja kimagasló hatékonysággal tartja a bőrben a nedvességet. Többrétegű síkosító rendszere páratlan pengesiklást eredményez, miközben optimalizált, hűsítő formulája frissítő hatással bír. Éld át a kényelmes borotválkozás élményét a Gillette Mach3 Extra Comfort borotvazselével!

A GILLETTE Mach3 Complete Defense Extra Comfort borotvagél legfontosabb jellemzői

  • Teljes körű Mach3 védelem az égető érzet ellen
  • Kimagaslóan őrzi a bőr nedvességtartalmát
  • Gazdag, az arcbőrnek védelmet nyújtó habot képez
  • Többrétegű síkosító rendszere páratlan pengesiklást eredményez
  • Optimalizált formula a frissítő érzetért
  • Használd a Mach3 borotvával

Összetétel:

Aqua, Glycerin, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Isobutane, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Parfum, Menthol, PEG-90M, BHT, PEG-23M, Myristic Acid, Lauric Acid, Silica, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, CI 42053, CI 42090

Biztonsági előírások:

A flakonban nyomás uralkodik, amely hő hatására felrobbanhat. Hőtől, forró felületektől, nyílt lángtól és szikra keletkezési helyétől távol tartandó! Használata közben tilos a dohányzás! Felszúrni, vagy elégetni még üres állapotban sem szabad! Óvd a napsugárzástól! Ne tedd ki 50°C fölötti hőmérsékletnek! Gyermekek elől távol tartandó! A termék 3.24%-ban gyúlékony anyagokat tartalmaz.

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Gél

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  HOL038
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7702018290994
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05