Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GILLETTE Lemon 200 ml

4,7 111 értékelés
1 090 Ft

GILLETTE Lemon 200 ml

A klasszikus élményhez semmi sem fogható! Érezze a bőrén Ön is a Gillette Classic Lemon férfi borotvahab dús, krémes habját! Ez a borotvahab különösen dús állagának köszönhetően sima és kényelmes borotválkozást biztosít. Vigye fel az arcra, borotválkozzon meg, majd öblítse le, és élvezze a bőr puhaságát. Dús, könnyen felvihető és gyorsan leöblíthető hab. Egyszerű. Őszinte. Klasszikus.

Legfontosabb jellemzők

  • Különösen dús állagának köszönhetően a borotvahab egyenletes és kényelmes borotválkozást tesz lehetővé
  • Vigye fel az arcra, borotválkozzon meg, majd öblítse le, és élvezze a bőr puhaságát
  • Dús, könnyen felvihető és gyorsan leöblíthető hab
  • Férfiak milliói ragaszkodnak a Gillette Classic Regular borotvahabhoz, hiszen ezzel kezdtek borotválkozni

Megjegyzés: A tartály nyomás alatt áll: Hő hatására felrobbanhat. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más hőforrásoktól távol tartandó. Használata közben tilos a dohányzás. Felszúrni vagy elégetni még elhasznált állapotában sem szabad! Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. A töltet 5,1%-a tűzveszélyes.

Paraméterek

Terméktípus

Terméktípus Hab

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  HOL135
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3014260228675
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20