Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GILLETTE Fusion Ultra Sensitive 200 ml

4,7 98 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GILLETTE Fusion Ultra Sensitive 200 ml

A Gillette Fusion Sensitive borotvazselé bőrgyógyászatilag tesztelt. Mindemellett különleges, érzékeny bőrre kifejlesztett formulájának köszönhetően a kezdetektől a borotválkozás végéig sima bőrt eredményez.

Legfontosabb jellemzők

  • A Gillette Fusion Sensitive borotvazselét kifejezetten az érzékeny bőrrefejlesztették ki.
  • Borotválkozás közben felpuhítja az arcszőrzetet, valamint csökkenti a borosták húzásából vagy rángatásából adódó kényelmetlenséget.
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt.
  • Segít megóvni a bőrt.
  • Az érzékeny bőr érdekében enyhén illatosított.
  • Kiváló pengesiklást és kényelmes borotválkozást tesz lehetővé.

Hozzávalók:

Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Glycerin, Isobutane, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Parfum, PEG-90M, PEG-23M, Limonene, Myristic Acid, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Lauric Acid, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Propylene Glycol, PVM/MA Copolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Silica, CI 42053, Methylparaben, CI 42090, Propylparaben, BHT

Biztonsági előírások:

Figyelmeztetés: A flakonban nyomás uralkodik, ezért hő hatására felrobbanhat. Hőtől, szikra keletkezési helyétől és nyílt lángtól távol tartandó! Használata közben tilos a dohányzás! Felszúrni vagy elégetni, még elhasznált állapotában sem szabad! Óvjuk a napsugárzástól és ne tegyük ki  50°C feletti hőmérsékletnek! Gyermekek elől tartsuk elzárva! A termék 5.1%-a gyúlékony anyagot tartalmaz.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Terméktípus

Terméktípus Gél

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny
Kód:  HOL036
Termékszám:  7702018464715
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20