Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

Gillette Fusion Proshield + 4 db pótfej

7 990 Ft
6 290 Ft áfa nélkül

Gillette Fusion Proshield + 4 db pótfej

 

A Gillette Fusion Proshield férfi borotva egy-egy speciális krémezőcsíkkal a pengék előtt és mögött, amely véd a bőrirritációtól borotválkozás közben. Öt darab precíziós borotvapenge nyújt lenyűgöző kényelmet és hatékonyságot. Hála legvékonyabb és legfinomabb Gillette pengéknek (az első 4 penge, ugyanaz, mint a ProGlide-nál), a Proshield kevésbé okoz húzódó érzést és nem rángatja a szakállát(összehasonlítva a Fusion széria többi tagjával). A borotvapengék lehetővé teszik a sérülékenyebb területek gondtalan kezelését, mint példáulazorr alatti terület. A Proshield FlexBall technológiának köszönhetően követi az arc kontúrjait és tökéletesen borotvál minden szakállat. Egy borotvafej akár egy hónapig is nagyszerűen teljesít. Minden cserélhető Fusion borotvafej használható mindenFusion Proshield markolattal.


A legfejlettebb borotválkozás Gillette
 

A legkorszerűbb borotválkozás Gillette-tel

Gillette Fusion borotvafej Proshield technológiája óvja bőrét, miközben a Proshield fej pengéi előtt és mögött lévő borotválkozó csíkok egyszerre hidratálják is. Ezek a csíkok védőréteget hoznak létra a bőr felületés, így megakadályozva a kellemetlen irritációt. 
A Proshield Fusion technológiás markolatot kombinálva a FlexBall-lal maximális kapcsolódás jön létre a domború oldallal, így hibátlan a borotválkozás útjába szinte semmi sem állhat.

Nagy eredmények fogantyúval Proshield
 

Nagyszerű végeredmény a Proshield markolattal

A Gillette Fusion Proshield borotvafejek kompatibilisek az összes Fusion valamint Fusion ProGlide markolattal; A Proshield cserélhető fej is használható Gillette markolatokkal. Azonban a legjobb végeredményt akkor kapjuk, ha a Gillette Fusion Proshield makkolattal párosítjuk a pengét.

Hármas védelem borotválkozás közben
 

Hármas védelem borotválkozás közben

Borotválkozókészlet, amely háromszoros védelmet nyújt köszönhetően a Proshield tartalék borotvák két hidratáló csíkjának és Gillette Fusion 2 az 1-ben a gélnek, ami borotválkozás közben gondosan ápolja a bőrt. Kombinálva a FlexBall markolattal kíméletes hatást tud elérni és alapos borotválkozást, az elsőtől az utolsó lépésig, és megtapasztalja azt a rendkívüli érzést, amelyet csak a borotvált arc tud nyújtani.


A Gillette Fusion Proshieldről röviden


Hidratáló csík védi a bőrt
 

A hidratáló csík ápolja a bőrt

A Gillette Fusion fej Proshield az első olyan borotva, amely fel van szerelve egy-egy hidratáló csíkkal a penge előtt és mögött, ezáltal minden borotválkozás alkalmával bőre hidratált lesz irritáció nélkül. Hála az erősen hidratáló rétegeknek a pengék rendkívül könnyen és akadálytalanul siklanak a bőrfelszínen. Ezáltal Ön annak tudatában élvezheti a borotválkozást, hogy bőre maximális védelmet kap.

FlexBall technológia az arc körvonalainak követéséhez

A borotvafej a FlexBall technológiának köszönhetően elölrefelé, hátrafelé valamint oldalirányban is elforgatható annak érdekében, hogy az arc kontúrjait a lehető legprecízebben követhessék a pengét a borotválkozás során. Az ergonómikus markolat hosszanti csíkokkal ellátott része, lehetővé teszi, hogy biztosan csúszás-mentesen foghassa a borotvát. Az eredmény alaposabb borotválkozás és kevesebb kihagyott szőrszál.

FlexBall technológia ismétlések arc körvonalait
 
Ajánlott a kényelmét szem előtt tartva
 

Kialakításánál a kényelem is fontos szempont volt

A Fusion Proshield borotvafej a Gillette öt legvékonyabb és legegyenletesebb pengéivel* lett ellátva, amelyek segítenek elkerülni a húzó érzést és maradéktalanul összeszednek minden egyes szőrszálat. A kialakítás rendívül kényelmes borotválkozást garantál. További előnyei közé tartozik a Proshield fej a mikrokialakítása, ami a pengék könnyebb tisztítását segíti elő.

Optimális pontosság és hatékonyság

A Gillette Fusion Proshield fejek speciálisan kialakított és finoman összehangolt pengékkel vannak ellátva, amelyek biztosítják a precíz használatot, és a könnyed siklást. A pengestabilizátor-funkció fenntartja az optimális távolságot az egyes pengék között, ezáltal nagyobb kényelmet biztosít.

Optimális pontosságot és hatékonyságot
 

Tippek a percízebb borotválkozás érdekében


Hideg vagy meleg vízet használjon a jobb végeredmény eléréséhez? 
A meleg víz jobban hidratálja a szakállat. A meleg vízzel benedvesített szakáll sokkal lágyabb és egyenesebb lesz, ezért közel 70%-kal könnyebb a borotválása.
Hogyan lehet elkerülni a borotválkozás utáni égető érzést?
Ha a bőr nincs megfelelően előkészítve, vagy egy tompa élű borotvát használ, akkor több, mint valószínű, hogy borotválkozás után égni fog a bőrfelszín. Először is tehát áztassa szakállát három percig meleg vízzel, majd használjon nagy mennyiségű borotvazselét. Ha az első pillantásra úgy tűnik, hogy a borotvapengék életlenek, vagy ha a borotválkozás kellemetlenül feszíti a bőrt, akkor érdemes cserélni a borotvafejet.
Tömöttebbé, vastagabbá válik a szakálla borotválkozás után?
A Gillette vállalat tudósai elsősorban azt vizsgálták a borotválkozás milyen hatással van a szőrszálak növekedésére, textúra, szín és szakáll szempontjából, mind a férfiak és mind a nők esetében vizsgálva. Ezek a vizsgálatok kimutatták, hogy a borotválás nem növeli a szőrmennyiséget, illetve a haj/szőr textúrájára és színére sincs hatással. Bár a borotválkozás megváltoztatja az egyes szőrszálak tetejének alakját, amely kezdetben aszőrszálak megerősödésének érzetét idézheti elő. Azonban, ha hagyja, hogy a szakáll teljes egészébennövekedhessen, akkor visszatér az eredeti állapotába.
Milyen irányba érdemes borotválni a szőrszálakat, hogy elérje a legjobb eredményt?
A férfiaknak jellemzően különböző irányokban nő a szakálluk. Először könnyedén borotválja a szakállat, finom mozdulatokkal a növekedés irányának megfelelően. Ha alaposabb borotválkozásra van szüksége, a haj növekedésével ellenkező irányba is végezze el a műveletet.
Hogyan kerüljük el a horzsolásokat és vágásokat, különösen az ajak feletti részen?
Az ajkak feletti terület borotválása a legtöbb férfi számára igazi kihívást jelent. A horzsolások és vágások elkerülése érdekében, legutolsóként borotválja meg ezt a területet. Tegyen rá nagy mennyiségű borotvazselét és várja meg, amíg a szőrzet ezen a területen annyit szív fel belőle, amennyit csak lehetséges. Ne fejtsen ki borotválkozás közben túl nagy nyomást a borotvafejre. Igazán hasznos eszköz a Gillette Fusion ProGlide borotva ennek a területnek precíz borotválásához, a speciális kialakítású pengék megkönnyítik a procedúrát.
Nem baj, hogy a barátnőm kölcsönvette a borotvámat?
A higiénia követelmények és a maximális hatékonyság szerint, nem a legjobb ötlet egy borotván osztozni a partnerével. A nők sokkal nagyobb testfelületen használják a borotvát testszőrzetük eltűntetéséhez, ezért valószínű, hogy a borotva néhány használat után eltompul, ami növeli annak esélyét, hogy a bőrőn horzsolásokat és vágásoka fog okozni az eszköz. Kérje meg partnerét, hogy próbáljaon ki kifejezetten nőknet kialakított borotvát, például a Gillette Venus Embracet.
 
4,8
79 vásárló értékelte
5 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Szerkezet típusa

Típus Manuális

Mennyiség

Mennyiség 1 db

Pengék száma

Pengék száma 5

Sorozat szerint

Sorozat szerint Gillette Fusion ProShield
Kód:  HOL189
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7702018428151
P-DC1-WEB15