Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GILLETTE Fusion ProGlide Sensitive Active Sport 250 ml

4,6 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GILLETTE Fusion ProGlide Sensitive Active Sport 250 ml


 Gillette Fusion ProGlide Sensitive Active Sport

Hatékony és gyengéd bőrápolás

A Gillette Fusion ProGlide Sensitive a borotválkozó gél és a hatékony bőrápolás kombinációja. A továbbfejlesztett csomagolás precíz adagolóval, rozsdamentes acél tartállyal és mennyiségjelzővel érkezik. Mondj búcsút a rendetlen adagolásnak, a rozsdának és annak, hogy nem tudod mennyi borotválkozó gélt tartalmaz még a termék.


Könnyebb és kényelmesebb borotválkozás

A borotválkozó gél olyan különleges összetétellel készült, amely zökkenőmentes borotválkozást biztosít a borotválkozás legelejétől a légvégéig. Az összetételében található víz, mentol és palmitinsav hatékonyan hidratálja a bőrt, tehát puhítja a szakállat és összességében javítja a borotva csúszását. A Gillette Fusion ProGlide Senstive borotválkozó géllel nemcsak eredményesebb az arcápolás, hanem könnyebb is, tehát ezáltal sokkal kellemesebb élmény.

 Gillette Fusion ProGlide Sensitive Active Sport


Főbb jellemzők

  • Mennyiségjelző és pontos adagoló
  • Rozsdamentes acél tartály
  • Ellazítja a bőrt, és védi a sérülésektől és a bőrpírtól
  • Könnyen kenhető és öblíthető
  • Az Active Sport friss illatával

További információ

Összetétel:
víz
palmitinsav
trietanol
sztearinsav
izobután
laureth-23
nátrium-lauril-szulfát
parfüm
propán
dimetikon
glicerin
mentol
BHT
limonén


Figyelmeztetés: A tartály nyomás alatt van: felmelegedés esetén megrepedhet. Védd a hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más lángforrásoktól. Ne dohányozz a közelében. Ne szúrd ki vagy ne égesd a tartályt még használat után sem. Napfénytől védve tárold. Ne tedd ki 50 °C/122 °F-ot meghaladó hőmérsékletnek. Gyermekektől elzárva tartandó. A tartály tömegének 5,1%-a tűzveszélyes.



Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Terméktípus

Terméktípus Hab

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny
Kód:  HOL143
Termékszám:  7702018360451
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10