Oldal frissítése

GILLETTE Fusion5 ProGlide Power 8 db

4,9 141 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GILLETTE Fusion5 ProGlide Power 8 db

A Gillette Fusion ProGlide Power még finomabb fejekkel rendelkezik, hogy könnyebben csússzon anélkül, hogy tépné az arcszőrzetet. A fejek 5 pengével és egy speciális Precision Trimmer pengével vannak felszerelve. A kifinomult technológiák sima és nyugodt bőrt biztosítanak sérülés és pirosodás nélkül. Az arcszőrzetet egyenesen a tövétől távolítja ell. Élvezd a hihetetlen kényelmet a mindennapi borotválkozás során.


A Lubrastrip krémezőcsík nagyobb felületű, mint az előző sorozatban, és ásványi olajat, valamint hidratáló polimereket tartalmaz, hogy a borotva simán csúszhasson a bőrön akár több húzás után is. A MicroComb innovatív mikrofésű segít az arcszőrzetet a pengékhez irányítani.
 

  • A Gillette Fusion ProGlide Power fejek minden Fusion (Power) termékkel kompatibilisek.

Ajánlott:
Férfiak számára
A csomagban található darabszám:
8

Paraméterek

Darabszám

Darabszám 8 db

Pengék száma

Pengék száma 5

Fej típusa

Fej típusa Power

Sorozat szerint

Sorozat szerint Gillette Fusion Proglide
Kód:  HOL192
Termékszám:  7702018085606
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10