Oldal frissítése

GILLETTE Blue3 6 + 2 darab

4,7 100 értékelés
3 090 Ft

GILLETTE Blue3 6 + 2 darab

Ha te sem szereted a mechanikus borotvákat, és inkább a hagyományos, de minőségi eszközöket kedveled, a Gillette borotva megfelelő választás a számodra. Senki nem élvezi a borotválkozást, ha a bőr irritálódik, és utána tele lesz kellemetlen piros foltokkal. A legújabb technológia azonban biztosítja, hogy arcod tökéletesen borotvált legyen még a nehezen hozzáférhető helyeken is. A Gillette szakértői innovatív termékeiket a lehető legnagyobb felhasználói elégedettséget szem előtt tartva készítik.

A GILLETTE Blue 3 borotva főbb jellemzői

  • Forradalmi penge technika
  • Vékonyabb, gyengédebb pengék
  • Hidratáló csík

Teljes tökéletesség a Blue 3 borotvával

A Gillette Blue3 három pengével van ellátva, amelyek az arc minden centiméteréhez alkalmazkodnak.  A finomabb vágóélek tökéletes borotválkozást biztosítanak. A nedvesítő csík hidratáló összetevőivel kellemes érzést biztosít a szőrszálak eltávolítása után. Ez a csomag összesen 8 eldobható borotvát tartalmaz, így hosszabb ideig használhatod őket, újbóli vásárlás szükségessége nélkül.

A GILLETTE Blue 3 egyszerűen használható

Mindannyian tudjuk:  ismétlés a tudás anyja. Ez a borotválkozás esetében is igaz. Miután benedvesítetted a bőrt, vidd fel a borotvahabot. Ezután távolítsd el a szőrszálakat, a Gillette Blue 3 borotvát a szőr növekedésével ellentétes irányba húzva. A tökéletes borotválkozáshoz már csak a borotválkozás utáni nyugtató balzsamot kell felvinned az arcbőrödre és készen is vagy.


Paraméterek

Típus

Típus Férfi
Terület Arc, Test

Pengék száma

Pengék száma 3

Darabszám

Darabszám 8 db

Sorozat szerint

Sorozat szerint Gillette Blue3
Kód:  HOL075
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7702018489978
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15