Oldal frissítése

GILETTE SkinGuard szett

5 2 értékelés

GILETTE SkinGuard szett

A GILETTE SkinGuard Set ajándékkészlet örömet okoz az olyan férfiak számára, akiknek fontos a megfelelő ápolás és a precíz megjelenés. Az ajándékszett tartalmaz egy borotvát, egy borotválkozó gélt és egy borotvatartót. A Gillette SkinGuard Sensitive férfi borotvát kifejezetten a férfiak bőréhez fejlesztették ki. Az egyedülálló SkinGuard védelmi technológiájú pengék gondoskodnak a tökéletesen sima bőrről azáltal, hogy minimalizálják a bőr húzását és közvetlenül a bőr vonalánál borotválják le a szakállat, így megelőzik a sérüléseket. A borotva másik előnye a nedvesítő csík a pengék alatt és felett, amely lehűti a bőrt és védelmet nyújt a bőrirritációval szemben. A borotva hátulján található igazító pengéket használhatod a szakáll könnyű vágásához illetve elérsz vele még a nehezen hozzáférhető helyekre is. A kompatibilis markolat segítségével igazán biztos fogást nyújt.

A GILETTE SkinGuard Set férfi ajándékkészlet főbb jellemzői

  • GILETTE SkinGuard Set férfi ajándékszett a gyors és kényelmes borotválkozásért
  • Gillette SkinGuard Sensitive férfi borotva az érzékeny bőrre
  • Az egyedülálló SkinGuard védelmi technológiájú pengékkel rendelkezik
  • A pengék előtt és mögött található nedvesítő csík hidratálja és lehűti a bőrt és megakadályozza az irritációt
  • Az igazító pengének köszönhetően még a nehezen elérhető helyekre is elérsz
  • Kompatibilis markolat a könnyebb használat érdekében
  • A Gillette SkinGuard Sensitive férfi borotválkozó gél megvédi az érzékeny bőrt az irritációtól
  • Az aloe vera tartalmával lehűti és megnyugtatja a bőrt
  • A készlet praktikus SkinGuard Sensitive borotvatartóval érkezik

Egyedülálló gondoskodás az érzékeny bőrnek a Gillette SkinGuard Sensitive férfi borotválkozó géllel

A Gillette SkinGuard Sensitive Shave Gel férfi borotválkozó gél ápolja a férfiak érzékeny bőrét. Aloe verát tartalmaz, amely megnyugtatja és hűti a bőrt, illetve védelmet biztosít a borotválkozás közben kialakuló irritációval szemben. Gondoskodik a komfortérzetről, a nyugodt bőrről és a gyengéd borotválkozás élményéről. Segítségével a borotva könnyebben csúszik a bőrön, ezáltal simább a borotválkozás. Alkalmas érzékeny bőrre is. A termék klinikailag tesztelt és nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy alkoholt.

Csomag tartalma:

  • Gillette SkinGuard Sensitive férfi borotva
  • Tartó
  • Gillette SkinGuard Sensitive borotválkozó gél

Borotva és penge összetétele:
PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Tris(Di-T-Butyl)Phosphite, BHT, Glycol
Borotválkozó gél összetétele:
Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Glycerin, Isobutane, Sorbitol,Hydroxyethylcellulose, Parfum, PEG-90M, Menthol, PEG-23M, Limonene, BHT, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Phenoxyethanol, PVM/MA Copolymer, Silica, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Eucalyptus Globulus Leave Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate


Kód:  VBAL453
Termékszám:  7702018549078
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20