Oldal frissítése

GARNIER Skin Naturals Medium Miracle Skin Perfector 5 az 1-ben Krém 50 ml

4,5 4 értékelés
3 290 Ft

GARNIER Skin Naturals Medium Miracle Skin Perfector 5 az 1-ben Krém 50 ml

A GARNIER Skin Naturals Medium Miracle Skin Perfector 5 az 1-ben krém tökéletes hidratálást és tonizálást biztosít bőrnek. A hidratáló krém és az egyszerű smink kombinációja biztosítja a hibátlan megjelenést. Nem csak elrejti a bőrhibákat, de a természetes pigmenteknek kösöznhetően egységesíti a bőr tónusát. A C vitamin antioxidáns tulajdonságának köszönhetően egészséges, sugárzó bőrt biztosít. Bőre már az első használat után is láthatóan szebb és puhább lesz.

Főbb jellemzők

  • Normál típusú bőrhöz ajánlott
  • Elfedi a bőrhibákat
  • Egységesíti a bőr tónusát
  • Világosít és hidratál
  • 15-ös faktorú napvédelem
  • Dermatológiailag tesztelt

Alkalmazása: Vigye fel a krémet a megtisztított arcbőrre. A megfelelő fedés érdekébenn a krémet vastagabb rétegben is felkenheti.

Összetevők: Víz, Izononil-izononanoát, Izohexadekán, Glicerin, Denaturált szesz, PEG-20-metil-glükozid-szeszkvistearát, Etil-hexil-metoxicinnamát, Metilglükóz-szeszkvistearát, Cetil-palmitát, Nylon-12, Ciklohexasziloxán, Propilénglikol, Hidrogénezett poliizobutén, Sztearil-alkohol, Argilla / Magnézium-alumínium-szilikát, Phenoxyethanol, Parfum / Nátrium-szilikát, Dinátrium-etánnal, Linalool, Benzzil-szalicilát, Limonén, Koffein, Aszkorbil glukozid, Benzilalkohol, Geraniol, Cellulóz-acetát-butirát, Polifoszforilkolin-glikol-akrilát, Citrál, Ammónium-poliakrilil-dimetil-taurát, Polivinilalkohol, Nátrium-klorid, Butilénglikol, Hialuronáte [+/- nyomokban tartalmazhat: CI 77891 / titán-dioxid, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / vas-oxidok]

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Típus

Termék típus BB krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Arctónus javító

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Korosztály

Korosztály 15+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Összetétel

Összetétel jellemző Vitaminos
Kód:  PLK264
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600541119246
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05