Oldal frissítése

GARNIER Skin Naturals Gondos Micelle víz 400 ml

4,7 42 értékelés
3 290 Ft

GARNIER Skin Naturals Gondos Micelle víz 400 ml

A GARNIER Skin Naturals egy kétfázisú, gondoskodó micelle-mentes víz, amely tökéletesen megtisztítja a bőrt. A GARNIER trefa egyenesen fekete, a micellák kombinációja, amelyek minden szennyeződést vonzanak, mint például a mágnes és a make-up olajok, amelyek finoman és tökéletesen eltávolítják az összes sminket és zsíros filmet hagynak az arcodon. A Garnier Skin Naturals 400 ml Micelle kifejezetten nagyon érzékeny bőrre és szemre van kialakítva, és koriander kivonattal gazdagítva segít a bőr finomításában. Alkalmas kontaktlencse viselők számára is, akik biztosan értékelik, hogy a micelláris víz a smink eltávolítása mellett hihetetlenül megnyugtatja a szem és a szem terület finom bőrét is. Kezelje a bőrt a megérdemelt gondossággal!

A kétfázisú micelláris víz fő jellemzői GARNIER Skin Naturals 400 ml

  • Tökéletesen eltávolítja az arc, a szem és az ajkak tartós sminkjét
  • A bőrt nyugtató és lágyító glükózkivonatot tartalmaz
  • A GARNIER Skin Naturals ápoló mikrogáz víz apró szennyeződéseket és bozótokat tartalmaz , ami kellemetlen súrlódás nélkül eltávolítja a sminket és nem hagy zsíros filmet a bőrön
  • Ideális nagyon érzékeny bőrre és kontaktlencsék viselőire
  • Bőrgyógyászati és szemészeti vizsgálat

Használat:
Alkalmazzuk az arcodra, a szemedre és az ajkakra vattapálcával és tisztítsd meg a bőrt gyengéd stroke nélkül, bozót nélkül a központtól. A micelláris vizet nem kell tovább öblíteni.

Összetétel:
AQUA / VÍZ, CIKLOPENTASILOXÁN, ISOHEXADECÁN, CENTAUREA CYANUS FLOWER VÍZ, POTÁZI FOSZFÁT, Nátrium-klorid, ARGININ, COCO-BETAIN, POLOXAMER 184, DIPOTÁZI FOSZFÁT, EDTA DODIUM, PROPANEDIOL, CITRIC-sav, HEXYLENE GLYCOL, MYTRTRIMONIUM BROMIDE, CI 60725 / VIOLET 2 , CI 61565 / GREEN 6, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, BENZY ALCOHOL, BENZY SALICYLATE, PARFUM / FRAGRANCE. (FIL B217772 / 0).

Összetétel

AQUA/WATER, CYCLOPENTASILOXANE, ISOHEXEDECANE, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, POTASSIUM PHOSPHATE, SODIUM CHLORIDE, ARGININE, COCO-BETAINE, POLOXAMER 184, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, PROPANEDIOL, CITRIC ACID, HEXYLENE GLYCOL, MYRTRIMONIUM BROMIDE, CI 60725/VIOLET 2, CI 61565/GREEN 6, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, PARFUM/FRAGRANCE

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 40 ml
Kód:  PLK493
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600542098137
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15