Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GARNIER Skin Naturals Pure Charcoal Black Sheet Mask Black Algae 28 g

4,7 17 értékelés
1 390 Ft

GARNIER Skin Naturals Pure Charcoal Black Sheet Mask Black Algae 28 g

Tág pórusaid kezeléséhez keresel arcmaszkot? Próbáld ki a GARNIER arcmaszkját. Ez a fekete textil maszk tisztítja és hidratálja a bőrt, és minimalizálja a látható pórusokat. A maszkot az érzékeny bőrre fejleszetették ki. Csupán 15 percen belül szép és hidratált bőrt eredményez. Bármely arcformához ideális, hiszen tulajdonságainak köszönhetően az összes kontúrhoz alkalmazkodik.

A tengeri alga kivonatot tartalmazó GARNIER arcmaszk legfőbb jellemzői

  • Fekete GARNIER textil arcmaszk a tág pórusok minimalizálásához
  • Tisztítja és hidratálja a bőrt
  • Érzékeny bőrre is alkalmas
  • Minden arcformához alkalmas
  • Aktív összetevők - feketeszén, hialuronsav, glicerin és alga kivonat

GARNIER arcmaszk a tág pórusokhoz

A tiszta szén arcmaszk aktív összetevőket tartalmaz - fekete szenet, hialuronsavat, glicerint és tengeri alga kivonatot. Ezeknek az összetevőknek köszönhetően tisztít, és minimalizálja a látható pórusokat, miközben hidratálja a bőrt.

Hogyan alkalmazd a GARNIER arcmaszkot?

A GARNIER bőrmaszk használata előtt alaposan tisztítsd meg a bőrt, például a Garnier micellás vízzel. Vedd ki a maszkot a csomagolásból, és helyezd rá a tisztított arcra a maszk fehér oldalát. A kék védőfóliának láthatónak kell lennie az arc tetejétől. Hagyd hatni 15 percig, ezután távolítsd el a maszkot, és masszírozd a felesleges szérumot a bőrbe, vagy tisztítsd meg egyozmetikai vattakoronggal.

Összetétel:
Aqua/water, Propylene glycol, Glycerin, PEG-32, PEG-40 hydrogenated castor oil, PVM/MA copolymer, Papain, Potassium hydroxide, Glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, Sodium hyaluronate, Ananas sativus fruit extract / pineapple fruit extract, P-anisic acid, Alcohol, Propanediol, Sucrose, Hydrogenated starch hydrolysate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Capryloyl salicylic acid, Xanthan gum, Fucus vesiculosus extract, Sodium benzoate, Phenoxyethanol, Parfum/fragrance


Összetétel

AQUA / VÍZ - PROPILÉNGLIKOL - GLICERIN - ALKOHOL - ANANAS SATIVUS GYÜMÖLCSKIVONAT / ANANÁSZ GYÜMÖLCSKIVONAT - CAPRYLOYL SZALICILSAV - FUCUS VESICULOSUS KIVONAT - GLICERIL-AKRILÁT/AKRILSAV KOPOLIMER - HIDROGÉNEZETT KEMÉNYÍTŐ HIDROLIZÁTUM - HIDROXI-ACETOFENON - HIDROXI-ETILCELLULÓZ - P-ANIZINSAV - PAPAIN - PEG-32 - PEG-40 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ - FENOXIETANOL - KÁLIUM-HIDROXID - PROPÁNDIOL - PVM/MA KOPOLIMER - NÁTRIUM-BENZOÁT - NÁTRIUM-HIALURONÁT - SZACHARÓZ - XANTÁN GUMI - PARFÜM / ILLATANYAG (F. I. L. C265583/1).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Problémás, Száraz

Hatás

Hatás Tápláló, Tisztító, Mitesszerek ellen

Hatóidő

Hatóidő 15 perc

Tömeg

Tömeg 28 g (0,03 kg)
Kód:  PLK454
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600542097253
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15