Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GARNIER Skin Naturals Hydra Bomb Sheet Mask Green Tea 28 g

4,7 53 értékelés
1 290 Ft

GARNIER Skin Naturals Hydra Bomb Sheet Mask Green Tea 28 g

Szeretnél hidratált és tökéletesen tiszta arcot látni a tükörben? A Garnier Moisture + Freshness Super Hydrating Mask intenzíven hidratáló arcmaszkot neked találták ki! Látványos eredményt érhetsz el vele. Formulája frissítő és tisztító összetevőket is tartalmaz (zöld tea kivonat, hialuronsav, glycerin). Használata után bőröd intenzíven hidratált, friss és tökéletesen tiszta lesz. Kifejezetten könnyű használni, csak tedd fel a maszkot a fehér felével a megtisztított arcodra. Húzd le a kék védőfóliát, majd hagyd hatni 15 percig. Utána eltávolíthatod a maszkot, a fölösleget töröld, vagy mosd le langyos vízzel. Nézz a tükörbe és élvezd a ragyogóan tiszta és hidratált arcbőröd!

Összetétel:

Aqua / water, Propylene glycol, Glycerin, P-anisic acid, Camellia sinensis leaf extract, Citric acid, Dipotassium glycyrrhizate, Glyceryl acrylate / acrylic acid copolymer, Hydroxyethylcellulose, Limonene, Mannose, Methylparaben, PEG-40 hydrogenated castor oil, Phenoxyethanol, Potassium hydroxide, Potassium sorbate, Propylparaben, PVM/MA copolymer, Sodium benzoate, Sodium hyaluronate, Sorbitol, Xanthan gum, Parfum / fragrance

 

Főbb termékjellemzők:

  • Textil arcápoló maszk
  • Zöld tea kivinatot, hialuronsavat és glycerint is tartalmaz a tökéletes végeredményért
  • Csökkenti a pórusok méretét
  • Normál és kombinált bőrre alkalmas
  • Intenzív hidratálást biztosít a bőrnek, friss és tiszta érzetet hagy maga után
  • Könnyű felvinni a bőrre

Összetétel

AQUA / VÍZ - PROPILÉNGLIKOL - GLICERIN - CAMELLIA SINENSIS LEVÉLKIVONAT - CITROMSAV - DIKÁLIUM-GLICIRRIZÁT - GLICERIL-AKRILÁT/AKRILSAV KOPOLIMER - HIDROGÉNEZETT KEMÉNYÍTŐ-HIDROLIZÁTUM - HIDROXI-ACETOFENON - HIDROXIETILCELLULÓZ - LIMONÉN - MANNÓZ - P-ANIZINSAV - PEG-40 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ - FENOXIETANOL - KÁLIUM-HIDROXID - KÁLIUM-SZORBÁT - PVM/MA KOPOLIMER - NÁTRIUM-BENZOÁT - NÁTRIUM-HIALURONÁT - XANTÁN GUMI - PARFÜM / ILLATANYAG (F. I. L. C260514/3).

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Vegán kozmetikum

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Arc

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Tápláló

Hatóidő

Hatóidő 15 perc

Tömeg

Tömeg 28 g (0,03 kg)
Kód:  PLK254
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600542385329
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15