Oldal frissítése

GARNIER Men Mineral Invisible Black and White Colors Roll-On Antiperspirant 50 ml

4,7 21 értékelés
1 690 Ft

GARNIER Men Mineral Invisible Black and White Colors Roll-On Antiperspirant 50 ml

A GARNIER Mineral Men Neutralizer dezodor természetes nedvszívó képességű, vulkanikus eredetű ásványi anyagot tartalmaz. 72 óráig képes védelmet nyújtani a testszag ellen. Nem tévedés, egészen három napon át. Hosszan tartó izzadásgátló hatása mellett kellemes és friss illatot kölcsönöz használójának. Az internetes vásárlói visszajelzések alapján kijelenthető, hogy sokan kedvelik ezt a terméket remek ár-érték aránya miatt. További előnye a GARNIER Mineral Men Neutralizer izzadásgátló dezodornak, hogy nem hagy foltot a ruhán.

Fő jellemzők

  • minőségi férfi izzadásgátló
  • ultra-nedvszívó képességű, vulkanikus eredetű anyagot tartalmaz, amely természet módon és folyamatosan véd az izzadás ellen
  • nem hagy foltot a ruhán
  • kellemes és friss illatú, amely kiemeli használója személyiségét
  • akár 72 órán keresztül hat
  • jó ár-érték arány

Vulkáni eredetű ásványi anyaggal a kellemetlen testszag ellen

A Garnier cég a természet erejét hívta segítségül, amikor kifejlesztette a vulkáni eredetű ásványt tartalmazó Mineral Men Neutralizer dezodort. Ennek az ásványnak az a legfőbb előnye, hogy nedvességszívó hatása sokkal jobb, mint az izzadásgátló dezodorokban általában használt anyagoké. Szárazon tartja a bőrt, de nem szárítja ki, így az puha és kellemes tapintású marad.

Összetevők:
Isobutane, Aqua, Dimethicone, Aluminum chlorohydrate, Parfum, Phenoxyethanol, Dimethiconol, Limonene, Benzyl salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Perlite, Tetrasodium glutamate diacetate, Citronellol, Citral, Lauryl PEG-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, Coumarin.

 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Golyós

Tulajdonságok

Hatás Antioxidáló, Védő
Specifikáció Alkoholmentes, Ásványi alapú
További tulajdonságok Nem hagy foltot, Hosszantartó hatású

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Aromás

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  DEO147
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600541151420
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05