Oldal frissítése

GARNIER Men Mineral Invisible Black and White Colors Spray Antiperspirant 150 ml

4,1 38 értékelés
1 690 Ft

GARNIER Men Mineral Invisible Black and White Colors Spray Antiperspirant 150 ml

A GARNIER Mineral Men Invisible dezodor természetes nedvszívó képességű, vulkanikus eredetű ásványi anyagot tartalmaz. 72 óráig képes védelmet nyújtani a testszag ellen. Nem tévedés, egészen három napon át. Hosszan tartó izzadásgátló hatása mellett kellemes és friss illatot kölcsönöz használójának. Az internetes vásárlói visszajelzések alapján kijelenthető, hogy sokan kedvelik ezt a terméket remek ár-érték aránya miatt. További előnye a GARNIER Mineral Invisible Men izzadásgátló dezodornak, hogy nem hagy foltot a ruhán.

Fő jellemzők

  • minőségi férfi izzadásgátló
  • ultra-nedvszívó képességű, vulkanikus eredetű anyagot tartalmaz, amely természet módon és folyamatosan véd az izzadás ellen
  • nem hagy foltot a ruhán
  • kellemes és friss illatú, amely kiemeli használója személyiségét
  • akár 72 órán keresztül hat
  • jó ár-érték arány

Vulkáni eredetű ásványi anyaggal a kellemetlen testszag ellen

A Garnier cég a természet erejét hívta segítségül, amikor kifejlesztette a vulkáni eredetű ásványt tartalmazó Mineral Invisible Men dezodort. Ennek az ásványnak az a legfőbb előnye, hogy nedvességszívó hatása sokkal jobb, mint az izzadásgátló dezodorokban általában használt anyagokéi. Szárazon tartja a bőrt, de nem szárítja ki, így az puha és kellemes tapintású marad.

Összetevők:
Isobutane, Aqua, Dimethicone, Aluminum chlorohydrate, Parfum, Phenoxyethanol, Dimethiconol, Limonene, Benzyl salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Perlite, Tetrasodium glutamate diacetate, Citronellol, Citral, Lauryl PEG-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, Coumarin.

Paraméterek

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Típus

Típus Férfi

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Védő
Specifikáció Alkoholmentes
További tulajdonságok Nem hagy foltot

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Illat

Illat Gyümölcsös

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Tömeg

Tömeg 131 g (0,13 kg)
Kód:  DEO148
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600541151543
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15