Oldal frissítése

GARNIER Micellar Cleansing Water in Oil Travel Size 100 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 890 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 740 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 590 Ft/db

GARNIER Micellar Cleansing Water in Oil Travel Size 100 ml

Lehetetlennek tűnik, hogy hatékonyan és dörzsölés nélkül távolítsd el a szennyeződéseket a bőrödről egyetlen vattakoronggal? A GARNIER MINI micellás vízzel időt takaríthatsz meg, és mindent tartalmaz egyetlen üvegben, amire az arctisztításhoz szükséged lehet! A szemeiden és az ajkaidon is használhatodA hatékony micellák finoman, de tökéletesen eltávolítják az összes sminket, szennyeződést és faggyút, miközben a bőr tökéletesen tiszta lesz, és az argánolajnak köszönhetően nyugodt és ápolt. A praktikus utazási kiszerelésnek köszönhetően a GARNIER MINI micellás víz nélkülözhetetlen segítséged lesz, különösen utazás közben, például a repülőgép fedélzetén, amikor kézipoggyásszal utazol. 

A GARNIER MINI micellás víz fő előnyei

  • Egyetlen vattakorongal tökéletesen tisztává és frissé varázsolja bőrödet
  • Minden 1 üvegben - tisztít, eltávolítja a sminket és megnyugtatja a bőrt
  • Tiszta és friss bőr útközben is, a praktikus utazási kiszerelésnek köszönhetően
  • Nem kell vízzel leöblíteni
  • Anélkül tisztítja a bőrt, hogy kiszárítaná, vagy zsíros filmréteget hagyna maga után
  • A GARNIER MINI Micellás víz tökéletesen megtisztítja az arcot, a szemeket és az ajkakat
  • Könnyű és gyors sminkeltávolítás irritáló dörzsölés nélkül
  • A hatékony micellák mágnesként vonzzák a szennyeződéseket

Hatóanyagok:

  • A micellák olyan makromolekulák, amelyek a bőrre jutva azonnal megkötik a szennyeződéseket és a smink maradványait, és magukba zárják azokat. Ugyanakkor vizet hagynak a bőr felszínén, így a bőr nem veszíti el a természetes védőréteget. A micellák a zsírban oldódó vitaminok és komplex lipidek felszívódásában is fontos szerepet játszanak.
    Az argánolaj magas E-vitamin-tartalommal rendelkezik a bőr optimális regenerálódásához, mély hidratálást és táplálékot biztosít a bőrnek, és jelentősen csökkenti a faggyútermelést.

Használat:
Az arcra, a szemekre és az ajkakra alkalmazd puha vattakorong segítségével. Óvatosan, dörzsölés nélkül tisztítsd az arcodat belülről kifele haladva,  amíg a bőr teljesen mentesól a szennyeződésektől és a sminktől. Használd minden reggel és este. Nem kell vízzel leöblíteni.

Összetétel:
ÖSSZETEVŐK: AQUA, VÍZ, CYCLOPENTASILOXANE, ISOHEXADECANE, ARGÁNIA SPINOSA OLAJ / ARGÁNIA SPINOSA KERNEL OLAJ, BENZIL-SZALICILÁT, BUTIL-METOXI-DIBENZOYLMETHANE, CI 60725 / VIOLET 1, DECYL GLUCOSID, DIPOTASSIUM PHOSFHATE, DINODIUM-EDTA, ETIL-HEXIL-METOXI-CINNAMÁT, ETIL-HEXIL-SZALICILÁT, GERANIOL, HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS / HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT, HEXYLENE GLYCOL, LIMONÉN, LINALOOL, PENTAERITRITIL-TETRA-DI-T-BUTIL-HIDROXIHIDROKINAMÁT, POLIAMINOPROPIL BIGUANID, KÁLUM-FOSZFÁT, NÁTRIUM-KLORID, PARFUM / FRAGRANCE. (F.I.L. B176670 / 2)

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Problémás, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  PLK413
Termékszám:  3600542109734
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20