Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GARNIER Lavandin Glow Facial Oil 30 ml

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Lavandin Glow Facial Oil 30 ml

Ápold bőröd a növények erejével, amelyek tökéletes kondícióban tartják arcod. A Garnier arcolaj pontosan megadja bőröd számára azt, amire szüksége van. Lágyabbá és rugalmasabbá teszi, és ragyogó megjelenést kölcsönöz számára. A regeneráló olaj gyorsan felszívódik és nem hagy olajos réteget. A kedvező hatásokat az egyedülálló receptnek köszönheti, amely levendula illóolajat, organikus argánolajat és E-vitamint tartalmaz. A bőr hidratált és táplált lesz a szép és egészséges megjelenés érdekében. Az arcolaj minden bőrtípusra alkalmas.

A 30 ml-es Garnier Bio Lavandin arcápoló olaj legfontosabb jellemzői

  • Az arcolaj puhábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt
  • A bio olaj ragyogóbbá teszi a bőrt
  • A regeneráló olaj hidratálja és táplálja a bőrt
  • Az olaj organikus levendula illóolajat, organikus argánolajat és E-vitamint tartalmaz
  • Az olaj gyorsan felszívódik
  • A Bio Lavandin nem hagy zsíros réteget
  • Az olaj minden bőrtípusra alkalmas

Alkalmazása:
Használhatod önmagában is reggel vagy este: néhány cseppet vigyél fel a megtisztított arcra, nyakra és dekoltázsra, vagy 1-2 cseppet keverj bele levendulakrémedbe. Kerüld a szem területét.

Összetétel:
Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil/Olive Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil/Jojoba Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Lavandula Hybddrida Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Citrid Acid, Tocopherol, Linalool, Genraniol, Limonene, Citronellol, Parfum/Fragrance


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Világosító

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KSPL2392
Termékszám:  3600542196895
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10