Oldal frissítése

GARNIER Fructis Pure Fresh hajerősítő sampon 400 ml

4,9 37 értékelés
2 190 Ft

GARNIER Fructis Pure Fresh hajerősítő sampon 400 ml

Egészséges haj, amelyre jó ránézni és megérinteni - ez mindenki álma. Most egy álom válhat valóra azok számára is, akik gyorsan zsírosodó hajjal küzdenek. Haja selymes lesz és a zsíros hajtincsek már az első használat után sem fogják zavarni. Haja újjáéled, hosszú ideig ápolt és dús lesz B3 és B6 tartalmának köszönhetően. Az aktív gyümölcskoncentrátum belülről ápolja a hajszálakat, megerősíti azokat és még ellenállóbbá teszik a külső hatásokkal szemben. Mindezt elérheti bármiféle erőfeszítés nélkül a még nagyobb kiszerelésű samponnal, amely frissességet és életerőt kölcsönöz hajának. Haja ápolt lesz a hajtövektől a hajvégekig.


Összetevők:

Aqua, Sodium laureth sulfate, Coco-betaine glycerin, Glycol distearate, Sodium chloride, Niacinamide, Cocamide mipa, Saccharum officinarum extract / sugar cane extract, Sodium benzoate, Sodium cocoate, Sodium hydroxide, PPG-5-ceteth-20, Polyquaternium-10 Salicylic acid, Dimethicone, Camellia sinensis extract, Camellia sinensis extract, Camellia sinensis extract, Benzyl alcohol, Linalool, Pyrus malus extract, Carbomer, Pyridoxine hci, Citric acid, Butylphenyl methylpropion, Methyl cocoate, Citrus medica limonum peel extract Extract, Perfume / fragrance

 

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Zsíros

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  VLS144
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600541970847
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10