Oldal frissítése

GARNIER Fructis Goji Hair Food 390 ml

4,7 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Fructis Goji Hair Food 390 ml

GARNIER Fructis

Ints búcsút a száraz és rakoncátlan hajnak egyszer s mindenkorra a GARNIER Fructis Goji Hair Food hajmaszkkal. A goji bogyóval és növényi olajokkal dúsított Garnier Hair Food hajmaszk hatékony és gyengéd ápolást nyújt a száraz hajnak, visszaállítja a vitalitását és a puhaságát. A GARNIER Fructis Goji hajmaszk 98%-ban természetesösszetevőkből készült és teljesen mentes a parabénektől, szilikontól és mesterséges színezékektől. A HairFood hajmaszk a Goji erejével biztosítja a puha és rugalmas hajkoronát.



Univerzális felhasználás

  1. Kondicionáló: Vigyél fel egy kis mennyiségű terméket a nedves hajadra szappanozás után a haj teljes hosszára, majd öblítsd ki a hajból.
  2. Hajmaszk: Amennyiben a hajadnak jelentősebb ápolásra van szüksége, úgy vidd fel a maszkot a haj teljes hosszára, hagyd 3 percig hatni, majd öblítsd ki a hajadból.
  3. Öblítést nem igénylő kezelés: Az öblítést nem igénylő ápoláshoz vigyél fel egy kis mennyiséget a nedves hajvégekre és hagyd hatni.

Intenzív hidratálás normál és száraz hajra

Próbáld ki a Hair Food termékcsalád legújabb tagjait és gondoskodj a hajad gazdag táplálásáról és regenerálásáról. A természetes aloe vera kivonattal és különféle növényi olajok keverékével gazdagított hajápoló maszk új életet lehel a hajadba, helyreállítja a hajvégeket és ragyogó fényt kölcsönöz a hajnak.

GARNIER Fructis


GARNIER Fructis Goji Hair Food

Mélyreható táplálás száraz hajra

A tápláló banános hajmaszk helyreállítja a száraz hajat és lenyűgöz finom illatával, amelyet a banán, citrus, ízletes ananász és csábító vanília egyvelege alkot.


Még nagyobb hidratálás a sima és fényes haj érdekében

A csillogó és még inkább hidratált haj érdekében a hajmaszk összetételét makadámiaolajjal dúsították. Garantáltan levesz a lábadról a virágos és gyümölcsös jegyekkel tarkított magával ragadó diófélék illatával.

GARNIER Fructis Goji Hair Food


GARNIER Fructis Goji Hair Food

Ragyogóan fényes festett haj

A goji kivonat életet lehel a festett hajba, páratlan ragyogást és vitalitást eredményez. A hajmaszk lágy állagát a virágok és a goji érzéki illata teszi tökéletessé.


A sérült haj gyengéd regenerálása

A revitalizáló és regeneráló hatásáról ismert papaya kivonat puha, rugalmas és csillogóan fényes hajat biztosít. Megbirkózik a töredezett hajvégekkel, a bazsarózsa és a lótusz kombinációjának köszönhetően pedig szinte senki nem tud ellenállni az illatának.

GARNIER Fructis Goji Hair Food


GARNIER Fructis Goji Hair Food

A Garnier Fructis hajmaszkok előnyei

  • 98%-ban természetes összetevőkből
  • 95% -ban biológiailag lebomló összetétel
  • Dermatológiailag tesztelt
  • Nem tartalmaz szilikonokat, parabéneket vagy mesterséges színezékeket
  • Alkalmas vegánok számára is
GARNIER Fructis Goji Hair Food


Összetétel:
Aqua, cetearyl alcohol, glycerin, isopropyl myristate, stearamidopropyl dimethylamine, lycium barbarum fruit extract, glycine soja oil / soybean oil, sodium hydroxide, helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil, coco-caprylate/caprate, cocos nucifera oil / coconut oil, hydroxypropyl guarhydroxypropyltrimonium chloride, caprylyl glycol, citric acid, lactic acid tartaric acid, cetylesters, potassium sorbate, sodium benzoate, salicylic acid, caramel, linalool, citronellol, benzyl alcohol, benzyl salicylate, f.i.l. c212862/1.


Összetétel

1199804 C3 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - CETEARYL ALKOHOL - GLICERIN - IZOPROPIL- MIRISZTÁT - SZTEARAMIDOPROPIL-DIMETILAMIN - LYCIUM BARBARUM GYÜMÖLCSKIVONAT - GLYCINE SOJA OLAJ / SZÓJAOLAJ - NÁTRIUM-HIDROXID - HELIANTHUS ANNUUS MAGOLAJ / NAPRAFORGÓMAGOLAJ - COCO-CAPRYLATE/CAPRATE - COCOS NUCIFERA OIL / KÓKUSZOLAJ - HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE - CAPRYLYL GLYCOL - CITROMSAV - TEJSAV - BORKŐSAV - CETIL-ÉSZTER - KÁLIUM-SZORBÁT - NÁTRIUM-BENZOÁT - SZALICILSAV - KARAMELL - LINALOOL - CITRONELLOL - BENZIL-ALKOHOL - BENZIL-SZALICILÁT - PARFUM / ILLATANYAG (F. I. L. C215674/1).

Paraméterek

Típus

Termék típusa Maszk

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szilikonmentes, Természetes olaj tartalmú

Hatás

Hatás Hidratáló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett

Űrtartalom

Űrtartalom 390 ml

Hajtáplálás típusa

Terméktípus Kiöblítendő

Típus

Típus Maszk

Hatás

Hatás Hidratáló hatás
Kód:  VLS856
Termékszám:  3600542136877
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15