Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GARNIER Body Repairing Care 200 ml

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Body Repairing Care 200 ml

A GARNIER Body Repairing Care regeneráló bőrápoló krémet a nagyon száraz bőr igényeihez fejlesztették ki. Egyedi formulája ápolja, táplálja és puhítja a bőrt. Hosszú távon is véd a kiszáradástól. Barack-, oliva-, avokádó és feketeribizli-kivonatot tartalmaz. A krém könnyen beszívódik és nem hagy zsíros réteget maga után. Eredménye a tökéletesen hidratált bőr.

Főbb jellemzők

  • Bőrregeneráló krém nagyon száraz bőrre
  • Lágyít és táplál
  • Tökéletesen hidratál
  • Megvédi a bőrt a kiszáradástól

Gazdag összetétel

  • Barack
  • Oliva
  • Avokádó
  • Feketeribizli-kivonat

Összetevők: Aqua / water, Paraffinum liquidum / mineral oil, Glycerin, Talc, Alcohol denat., Cetyl alcohol, Butyrospermum parkii butter / Shea butter, Hexyldecanol, Paraffin, Ethylhexyl methoxycinnamate, Phenoxyethanol, Carbomer, Prunus armeniaca kernel oil, Stearic acid, PEG-100 stearate, Glyceryl stearate, Sorbic acid, Dimethicone, Sodium hydroxide, Acer saccharinum, extract / sugar maple extract, Perfume / fragrance, Palmitic acid, Stearyl alcohol, Myristyl alcohol, Myristic acid

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló, Bőrpuhító
Specifikáció Dermo
Kód:  PLK271
Termékszám:  3600540353474
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05