Oldal frissítése

GARNIER Repairing Care Hand Cream 100 ml

4,9 23 értékelés
1 490 Ft

GARNIER Repairing Care Hand Cream 100 ml

A Garnier Body Repairing Care kézkrém kifejezetten a rendkívül száraz és töredezett kezű egyének számára lett kifejlesztve. Erős, regeneráló hatással bír.  A bőr számára megadja a szükséges tápanyagokat, kisimítja azt és kezeli a kisebb ráncokat. A bőrrt táplálttá, puhává és selymessé varázsolja. Megküd a bőr öregedésével és megvédi azt a környezet káros hatásaitól. A krém összetételét allantoin és glicerin gazdagítja. A telített hatású krém könnyedén felvihető a kézre, nem ragad és nagyon jól felszívódik.

Aktív összetevők:

  • Allantoin - kitűnően regenerálja a repedezett, száraz bőrt
  • Glycerin - hidratálja és egy láthatatlan filmréteggel védelmezi kezeidet
  • A védelmező filmréteg megvédi a bőrt az idő előtti öregedéstől

Hatásai:
A termék rendszeres használata nyugtatja és egészségessé teszi a bőrt, így kezeid ismét puhává és finommá válhatnak.

Használat:
Finoman, tenyerünkre nyomva és onnan masszírozva vigyük be a krémet a bőrbe.
Bőrtípus:
A termék nagyon száraz és repedezett bőrre ajánlott.

Összetevők:
Aqua / water, Glycerin, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Butyrospermum parkii butter / Shea butter, Glyceryl stearate SE, Dimethicone, Allantoin, Sodium polyacrylate, Caprylyl glycol, Phenoxyethanol, CI 14700 / red 4, Linalool, Geraniol, Eugenol, Limonene, Hydroxycitronellal , Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Citral, Citronellol, Butylphenyl methylpropional, Hexylcinnamal, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Parfum / fragrance

Összetétel

AQUA / WATER, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, GLYCERYL STEARATE SE, DIMETHICONE, ALLANTOIN, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, CAPRYLYL GLYCOL, CI 14700 / RED 4, CITRAL, CITRIC ACID, CITRONELLOL, EUGENOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM POLYACRYLATE, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B196990/1)

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz
Bőrtípus Száraz

Tulajdonságok

Hatás Regeneráló, Nyugtató

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Repedezett bőrre

Illat

Illat Aromás

Pumpa

Pumpa Pumpa nélküli

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  TM239
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600540353115
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15