Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

GARNIER Bio Thyme Perfecting Toner 150 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Bio Thyme Perfecting Toner 150 ml

Szabadulj meg a bőrödön található szennyeződésektől a legjobb módon. A Garnier Facial Tonic extra bőrápolást nyújt bőrödnek. Nem csak tökéletesen tisztítja, de mattítja is a bőrt. Összehúzza a pórusokat és kellemes tapintású bőrt eredményez. Az arclemosó segít megelőzni a pattanások kialakulását, és világosabbá teszi a pigmentfoltokat. A kedvező hatásokat az egyedülálló formula nyújtja, amely organikus kakukkfű olajat, szalicilsavat és organikus vizet tartalmaz. A szépítő víz harmonizálja a bőrt, frissé és ragyogóvá varázsolja. A termék kombinált és zsíros bőrre alkalmas.

A Garnier Bio Thyme arclemosó 150 ml legfőbb jellemzői

  • Az arclemosó tökéletesen megtisztítja a bőrt
  • Kiküszöböli a faggyúképződést
  • Mattítja a bőrt és összehúzza a pórusokat
  • A bőr puha, harmonikus és ragyogó lesz
  • A víz megakadályozza a pattanások kialakulását és világosítja a pigmentfoltokat
  • Kakukkfű olajat, szalicilsavat és organikus vizet tartalmaz
  • Az arclemosó kombinált és zsíros bőrre alkalmas

Alkalmazása:
Nedvesíts be egy kozmetikai vattakorongot az arclemosóval, és körkörös mozdulatokkal tisztítsd meg a bőrt. Használd minden reggel és/vagy este.

Összetétel:
Aqua/Water, Alcohol Denat., Hordeum Vulgare Stem Water, Thymus Vulgaris Flower/Leaf Oil - Thyme Flower/Leaf Oil, Centaurea Cyanus Flower Water, Arginine, Coco-Betaine, Propanediol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citrid Acid, Menthol,  Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Linalool, Limonene, PArfum/Fragrance


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Kevert

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml
Kód:  KSPL2396
Termékszám:  3600542196925
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15