Oldal frissítése

GARNIER BIO Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER BIO Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml


GARNIER Bio Hemp Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml arcolaj

A BIO KENDEROLAJ EREJE

A Garnier Bio éjszakai olaj és nappali krém segít a bőrnek felvenni a harcot az olyan tényezőkkel, mint például a levegő szennyezettsége, az időjárás, a stressz vagy az alváshiány. A GARNIER BIO kisimító hatású hidratáló krém kisimítja és táplálja a bőrt. A GARNIER BIO Hemp termékcsalád az első stresszoldó nappali és éjszakai bőrápoló termékcsalád a Garnier BIO márkától. A Garnier éjszakai olaj megnyugtatja és táplálja a bőrt, illetve megszünteti a finom ráncokat.

GARNIER Bio Hemp Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml arcolaj

REGGELI RUTIN A GARNIER BIO HEMP MULTI-REGENERÁLÓ KRÉMMEL

Ápold a bőrödet a kenderolaj és E-vitamin tartalmú összetétel erejével. Legyen az arcápolás a mindennapi rutinod része. A reggeli fázis a bio kenderolajat és E-vitamint tartalmazó multi-regeneráló gélkrémből áll, amely kisimítja és hidratálja a bőrt illetve segít a finom ráncok eltüntetésében. Igazán könnyed géles állaga könnyedén felszívódik. A Garnier Bio arckrém használata könnyű. Vigyél fel egy kis mennyiségű krémet a bőrre napi kétszer körkörös mozdulatokkal. A Garnier Bio kenderolajat tartalmazó nyugtató krém minden bőrtípusra alkalmas, még az érzékeny bőrreis. Kényeztesd a bőrödet minden eddiginél jobban a Garnier bio termékcsaládjával.

GARNIER Bio Hemp Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml arcolaj

AZ ELSŐ KARTONPAPÍRBÓL KÉSZÜLT TUBUS

49%-KAL KEVESEBB MŰANYAGGAL KÉSZÜLT (A GARNIER BIO KLASSZIKUS MŰANYAG TUBUSOZ KÉPEST). A KARTONPAPÍR KÖRNYEZETTUDATOS ÉS EMBERBARÁT ERDŐGAZDÁLKODÁSBÓL SZÁRMAZIK, EMELLETT KÖNNYEBB A ZÁRÁSA IS.

GARNIER Bio Hemp Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml arcolaj

ÉJJELI RELAXÁLÓ RUTIN A BIO HEMP MULTI-REGENERÁLÓ ÉJSZAKAI  OLAJJAL

A Garnier Bio multi-regeneráló éjszakai olaj bio kenderolajjal gondoskodik a bőr megújításáról és relaxálásáról éjszaka. Jótékony hatását a bio kenderolajat és E-vitamint tartalmazó egyedülálló formulájának köszönheti. Csökkenti a fáradt bőr tüneteit azáltal, hogy megnyugtatja és táplálja a bőrt, illetve hogy korrigálja a finomabb ráncokat. Puhább, rugalmasabb és ragyogó megjelenésű bőrt eredményez. A Garnier multi-regeneráló éjszakai olaj alkalmas a feszülő és érzékeny bőrre, ideális a mindennapos használatra, este a megtisztított arcbőrön. A bőröd gyönyörű ésegészséges megjelenésű lesz.

GARNIER Bio Hemp Multi-Repair Sleeping Oil 30 ml arcolaj


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Száraz

Hatás

Hatás Tápláló, Bőrnyugtató, Ránctalanító

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml
Kód:  KSPL714
Termékszám:  3600542361101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05