Oldal frissítése

Garmin vívofit 2 Manhattan

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Garmin vívofit 2 Manhattan

Hledáte efektivní způsob jak zlepšit svoji celkovou kondici nebo jen odstranit pár přebytečných kil? A Garmin karkötő vívofit 2 segít elérni a céljait segítségével a különböző praktikus funkciókkal. Az agy a karkötő egy speciális modul, amely kiszámítja az elveszett lépések, elégetett kalóriát és a tanfolyam és időtartama az alvás. Vágányok a fitness aktivitás és amennyiben túlzott passzivitás ad ki hangjelzést, amely egyértelművé teszi, hogy az enzimek a test zsírégető nem harcolni olyan hatékonyan, mint kellene.

Karkötő Garamin vívofit podvíceným 2 van egy kijelző és egy stopper, amely segít az ellenőrzési időt töltött fitness tevékenységet. Ez teljesen megfelel a ANT + és a lehetséges párosítás az okostelefon Bluetooth technológia használatával. S ním můžete zdarma využívat službu Garmin Connect, se kterou získáte možnost ukládání skóre i sdílení vašich výsledků s komunitou uživatelů, jež mají stejný nebo podobný cíl jako vy.

Összehasonlítva más termékekkel hasonszőrű karkötő kiemelkedik lenyűgözően hosszú akkumulátor élettartamát, nem változtatja meg a 12 hónapot.Az elegáns formacélja az volt, neves tervező Jonathan Adler ésmegy össze tökéletesen szinte bármilyen sport ruhában.

Egyéb jellemzők:

  • Automatikus vezeték nélküli szinkronizáció PC
  • Kompatibilis Garmin Connect szolgáltatás

Jellemzők:

méretek:
21 x 10,5 x 120 mm

kijelző:
25,5 x 10 mm

súly:
25,5 g

vízálló:
5 ATM

A csomag tartalma:

2x karkötő
USB ANT Stick
Használati útmutató

Paraméterek

Kód:  SKG084a
Termékszám:  010-01407-40
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20