Oldal frissítése

Garmin Forerunner 225 sport karóra

5 1 értékelés

Garmin Forerunner 225 sport karóra

Hozd ki a legtöbbet az edzésből a Garmin Forerunner 225 sport karóra segítségével. Ez a csúcskategóriás eszköz elengedhetetlen kiegészítője a hatékony edzésnek. A súlya kevesebb, mint 55 g, amivel a jelenlegi legkisebb súlyú sport karóra a piacon, ezáltal rendkívül kényelmes a viselése. A kényelmet fokozza a komfortos pánt, amelyet értékelni fogsz különösen hosszabb távokon. Az egyik legfőbb előnye, hogy precízen képes mérni a teljesítményt, és a mért adatokból pontos és átlátható statisztikákat készít a fejlődés érdekében. Ehhez beépített optikai szívritmus-mérő szenzort használ, így lemondhatsz a kényelmetlen mellkaspántok viseléséről. A számos előnye között tartható számon az is, hogy a karórát csatlakoztathatod okostelefonodhoz is.

Legfontosabb jellemzői

  • Remek segítség az edzésekhez
  • A beépített szenzornak köszönhetően méri és rögzíti a szívritmust, így nincs szükség kényelmetlen mellkaspánt viselésére
  • Rögzíti a megtett távolságot, és ütemet; a tevékenységkövető pedig számolja a lépéseket és a nap során elégetett kalóriát, ezáltal segíti a teljesítmény javulását
  • Automatikus kapcsolódás okostelefonhoz
  • Kényelmes és rendkívül könnyű viselet

Edzésterv a csuklódon

Garmin Forerunner 225 sport karóra egy optikai érzékelőt használ (a Mio szívritmusmérő technológiáját), mely megvilágítja a bőrt és a visszavert fény alapján mér szívritmust. Mivel a visszatérő fény némileg eltér a vér áramlása miatt, az érzékelő ezt felismeri és egy speciális algoritmus segítségével szűri ezen adatokat. Egy pici tömítés a hátlapon segít elszigetelni a környező fényeket, így segítve a pontosabb leolvasást. A műszer lenyűgözően pontos eredményt ad, a maximális teljesítmény érdekében. Az óra kijelzője még erős napsütésnél is pontosan leolvasható, valamint a készülék vízálló, így használata nem okoz gondot extrém körülmények között sem. 

Azonnal megtekinthető teljesítmény

A GPS-es távolságmérésen és tempón túl a 225-ösben beépített gyorsulásmérő is található.  Beltéri futások esetén a beépített gyorsulásmérő révén pontos távolság és tempó adatok állnak rendelkezésre anélkül, hogy lépésszámlálót kellene használni. Az összetett edzéstervek kezelésével a felkészülési szinttől függetlenül a futók idő, távolság, kalória és pulzusszám alapú rezgő riasztásokkal működő egyedi, cél központú edzéseket hozhatnak létre, ezzel a lehető legtöbbet hozhatják ki magukból. A teljesítmény adatait edzés után könnyedén és gyorsan feltöltheted a GarminConnect elektronkus naplóba, egyrészt hagyományos USB-n valamint Bluetooth-on keresztül. Valamint az eszköz csatlakoztatható okostelefonhoz, amely lehetővé teszi a további kapcsolt funkcióként elérhető a valós idejű követést, melynek során barátaid, ismerőseid láthatják egy böngészőben, hogy éppen merre jársz. Néhány mozdulattal megoszthatod a közösségi oldalakon tevékenységeid a Garmin Connect Mobile alkalmazás segítségével.

 

Paraméterek

Kód:  SKG036d
Termékszám:  010-01472-11
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20