Oldal frissítése

GABRIELA SABATINI Miss Gabriela Night EdT 20 ml

3,7 3 értékelés
Változat
Űrtartalom
20 ml 30 ml
3 990 Ft

GABRIELA SABATINI Miss Gabriela Night EdT 20 ml

Ha kedveled a kellemes női illatokat, akkor Neked készült a népszerű Gabriela Sabatini eau de toilette. A bájos Gabriela Sabatini női eau de toilette elkísér minden kihívást jelentő feladatban. Illatozd meg a virágos tónusokat, és utazz el egy virágzó kertbe. Az illat minden romantikus lelkű ember szívét megnyitja, szerelmet, szenvedélyt és vágyat ébreszt bennük. Az édes gyümölcsös illattal felidézheted a forró, napsütéses nyarat. Válaszd bátran sportoláshoz vagy a munkahelyeden egyaránt. Adj egy esélyt a kibontakozásra a megkapó Gabriela Sabatini eau de toilette-tel, amellyel soha nem maradsz észrevétlen.

Eau de Toilette GABRIELA SABATINI Miss Gabriela Night EdT 20 ml ...

A minőségi GABRIELA SABATINI Miss Gabriela Night EdT 20 ml főbb előnyei

  • A megkapó Gabriela Sabatini eau de Toilette kellemes női tónusokat tartalmaz
  • Az uralkodó illatfajta a domináns virágos tónusok keveréke
  • A fő összetevő lenyűgöző kiegészítője a másodlagos, gyümölcsös illatjegyek keveréke
  • A nap során végig élvezhető marad a népszerű Gabriela Sabatini eau de toilette illat, amelynek származási helye Argentin
  • Térfogata 20 ml
  • Hagyd, hogy a magával ragadó illat kényeztessen Téged

A felkapott Gabriela Sabatini eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Fedezd fel a szépséget és az egyediséget a hétköznapokban a népszerű Gabriela Sabatini eau de toliette illatával. A hangsúlyos virágos elsődleges illatfajta és az esszenciális gyümölcsös másodlagos illatfajta az egyszerű hétköznapokat is felejthetetlen élménnyé varázsolják. Származási helye Argentin. Az itt előállított Gabriela Sabatini eau de toilette erősíti az önbizalmad és túlmutat a jelenen. Űrtartalma: 20 ml. Az eau de toilette elkísér Téged egy fárasztó munkanapon és különleges eseményen egyaránt. Melletted lesz életed számos mérföldkövénél.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Származási hely Argentin

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml
Kód:  KPFC3688
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  737052854885

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10