Oldal frissítése

FROSCH EKO Mandula tej - 500 ml utántöltő

4,7 65 értékelés
1 690 Ft

FROSCH EKO Mandula tej - 500 ml utántöltő

A Frosch Eko folyékony szappan gyengéd a bőréhez és a környezethez is. A mandulatejet tartalmazó, kiegyensúlyozot receptúra garancia a kellemes bőrápolásra. A szappan megőrzi a bőr természetes savasságát, megtisztítja és megvédi azt a kiszáradástól. Növényi kivonatokat tartalmaz, viszont ásványi olajokat illetve EDTA-t nem fog benne találni.

Főbb jellemzők

  • Környezetbarát folyékony szappan mandulatejjel
  • Megtisztítja a bőrt, miközben megvédi a kiszáradástól
  • Növényi hatóanyag tartalommal
  • Csak olyan tartósítószert alkalmaz, amely megfelel a natúrkozmetikumok szabványának
  • Ásványi olajok és EDTA nélkül
  • PH semleges

Használat

Nyissa ki a kupakot és öntse bele a folyékonyzsappan adagolóba. Szappanozza be a kezét, csináljon egy kis habot egy pár csepp vízzel, mossa le és szárítsa meg a kezét, mint ahogy általában szokta.

Összetevők

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, glycerine, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betailn, Glyceryl Oleate, Coco-glucoside, Olus Oil, Citric Acid, Salicylic Acid, Sodium Benzoate (tartosító szer) , Styrene / acrylate copolymer (segédanyag), perfume, linalool

A márkáról

A Frosch márka hatalmas hangsúlyt helyez az olyan természetes összetevőkre, mint az ecet, citrom, vagy szódabikarbóna, melyek általában a háztartásában is megtalálhatóak. A rendkívül hatásos természetes tisztítószerek, a környezetbarátság és az emberi bőr ápolásának kombinációját fejezi ki a Frosch jelmondata is: "Organikus minőség a jó érzetért". Az 1986-os alapítása óta a Frosch márka csak a természetben lebomló összetevőket használ. A Frosch számára fontos, hogy az egész összetevőlista lebomló legyen, ne csak a hatóanyagok, de a színezékek, illatanyagok is. a Frosch termékek 98%-a 28 napon belül lebomlik.

Mi tesz a Frosch termékeket egyedülállóvá?

  • A hatásos aktív hatóanyagok a természetből származnak és ez fokozza a termékek tisztító- és ápolóhatását
  • A hatóanyagok megújuló növényi forrásból származnak, gyorsan és hatékonyan lebomlanak a természetben
  • A bőrgyógyászatilag tesztelt receptúráknak hála, majdnem minden bőrtípussal kompatibilisek a termékek. A tartósítószereket illetve az illatanyagokat nagyon kis mennyiségben használjak és / vagy a termékek már önmagukban illatosak.
  • A termékek nem tartalmaznak olyan káros anyagokat, mint pélául foszfát, borát, formaldelhid, EDTA és halogénezett természeti vegyületek.
  • A környezetet kevésbé terhelik a termékek a csökkentett csomagolóanyag felhasználásnak hála, illetve az újrahasznosított és újrahasznosítható anyagok használatának köszönhetően.
  • A termékek és az összetevők egyike sem tesztelt állatokon, és nem is tartalmaznak állati összetevőket
  • A cégnek saját vízkezelő üzeme van, hogy biztosítsa a legmagasabb higiéniát a termelésben és a szennyvíz előkezelésében is
  • Az összes flakon 80-98%-ban újrahasznosított PET anyagból készül. a Spray-s flakkonok mindegyike 100%-ban újrahasznosított PET anyagból készül.
 

Összetétel

Víz, Sodium laureth sulfate, Glicerin, Sodium chloride, Kókuszamidopropil-bétain, Glyceryl oleate, Coco-glucoside, Olaj, Citromsav, Szalicilsav, Nátrium-benzoát, Sztirol/akrilát kopolimer, Parfüm, Linalool.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Bio kozmetikum, Dermokozmetikum, Vegán kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Szappan típus

Szappan típus Folyékony szappan
Szappanfajta Glicerines

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Tisztító
Specifikáció Vegyszermentes, Bio, Dermo, Környezetbarát, Vegán
Kozmetikum sorozat Mandulás

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Színezékmentes, Parabénmentes, Szilikonmentes, PH-semleges, Természetes összetevőjű
Kód:  MYD094
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4009175957191
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15