Oldal frissítése

FRIEDRICH LEDERWAREN 26393-8

41 990 Ft

FRIEDRICH LEDERWAREN 26393-8

A Friedrich Lederwaren az ékszer- és óratartó dobozok német gyártója. Minden doboz eredeti és luxus darab. A dobozok minden részletükben stílusosak,  és kiváló minőségben készültek. A dobozok belső tere praktikusan felosztott a legoptimális helykihasználás érdekében. Az óratartó doboz kiváló megoldás órái minőségi és megbízható tárolására, amikor éppen nem viseli azokat. A doboz megvédi karóráit az esetleges sérülésektől, melyeket a helytelen tárolás okozhatna.

A dobozt 5 db karóra tárolására tervezték, minőségi és tartós anyagok felhasználása jellemzi. A doboz belseje puha bársonyborítást kapott, mely védi az órákat a karcolásoktól és sérülésektől. A doboz fedele zárható. Ideális kiegészítője lehet otthonának, de utazásaihoz is remek választás.

  • 5 db karóra tárolásához
  • Méretek: 320x110x85 mm
  • Anyaga: bőr

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Uniszex

Szín

Szín Bézs

Méretek

Szélesség 330 mm
Magasság 110 mm

Anyag

Anyag Bőr

Tulajdonságok

Tulajdonságok Áttetsző fedél, Zárható fedél
Kód:  KHO4384
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  26393-8

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10