Oldal frissítése

FRIEDRICH LEDERWAREN 23231-1

4,8 5 értékelés
31 990 Ft

FRIEDRICH LEDERWAREN 23231-1

A Friedrich Lederwaren márka az eredeti és fényűző német minőséget képviseli. A világhírű márka tökéletes formatervezésével és részletek iránti érzékenységével tűnik ki. A gyártás során csak a legjobb szintetikus és természetes anyagokat használják. Minden termék eredeti darab, Friedrich Lederwaren logóval, amibe egészen biztosan Ön is bele fog szeretni.

A Friedrich Lederwaren ékszerdobozok belső tereit szisztematikusan osztják fel a felhasználók maximális kényelme érdekében. Gyakorlatilag az egész belső tér teljes mértékben kihasználható. Az ékszerdobozok ötletes zárának kinyitása minden nap örömet okoz. A Friedrich Lederwaren dobozok változatos palettája minden vásárló kívánságát teljesíti. A csomagolás tartalmaz egy 14 x 7 cm nagyságú, ékszerek tisztítására szolgáló speciális kendőt is. 

A Friedrich Lederwaren 23231-1 egy nagyon szép, szintetikus bőrből készült ékszerdoboz. A négy szint bőséges belső teret és remek alkalmat kínál arra, hogy ékszereit pontosan elképzelései szerint rendezze el. Nem hiányozhat belőle egy belső tükör sem.

Paraméterek és specifikációk:

Modell:
Classico

Anyaga:
szintetikus

Méretei:
24 x 15 x 16 cm

Színe:
borvörös

Kiegészítők:
speciális ékszertisztító kendő 14 x 7 cm

Paraméterek

Anyag

Anyag Szintetikus bőr

Méret

Emeletek száma 4
Rekeszek száma 7

Termék típusa

Termék típusa Ékszerdoboz

Szín

Szín Barna
Kód:  SP3029
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4010878164700

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15