Oldal frissítése

FREEMAN Feeling Beautiful lehúzható zselés arcmaszk zöld teával és narancsvirággal 175 ml

5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

FREEMAN Feeling Beautiful lehúzható zselés arcmaszk zöld teával és narancsvirággal 175 ml

A FREEMAN élénkítő gélmaszk zöld teával és narancsvirággal 175 ml speciálisan normál és kombinált bőrre van kifejlesztve. Hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és a pórusokat. Az egyenetlen bőrtónust azonnal kivilágosítja. A zöld tea kivonatának köszönhetően védi a bőrt a környezeti tényezők káros hatásaitól. Gélkompozíciója továbbá C-vitaminnal és narancsvirággal gazdagított. Az arcmaszkot nagyon könnyű lehúzni. Adj a bőrödnek egy luxus, antioxidánsokkal dúsított koktélt, hogy egészséges és sugárzó legyen.
Hatóanyagok:

  • A zöld tea kivonat kiváló antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik
  • A C-vitamin tisztítja és csökkenti a pórusokat, csökkenti a bőr gyulladását és felszívja a felesleges zsírt
  • A narancsvirág világosítja a bőrt és sugárzóvá teszi

Használat:
Az arcmasszát egyenletesen kenje el vékony rétegben a megtisztított arcbőrön és a dekoltázsán, gondosan elkerülve a szemeket, a szemöldököt és az ajkakat Hagyjuk magunkon tíz-tizenöt percig, majd a külső széléiről kezdve kezdjük el lehúzni az arcmaszkot. Végezetül öblítse le a bőrt meleg vízzel. Használja a terméket hetente kétszer vagy szükség szerint.
Bőrtípus:
A termék alkalmas normál és vegyes/kombinált bőrre.
Összetétel:
Víz/Aqua/Eau, polivinil-alkohol, PEG-8, SD 40-B alkohol, propilénglikol, glicerin, pantenol, allantoin, Aloe Barbadensis levélkivonat, Cucumis sativus (uborka) gyümölcskivonat, Nátrium PCA, aszkorbinsav, tokoferol-acetát, Poliszorbát 20, diazolidinil-karbamid, metil-parabént, propil-parabént, illat (parfüm), Butylphenyl Methylpropional, citronellol, hexil cinnamal, Blue 1 (CI 42090)

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 175 ml

Típus

Típus Lehúzható

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Kevert

Hatás

Hatás Világosító
Kód:  PLK382
Termékszám:  72151461054

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15