Oldal frissítése

Fossil ES3714

Kiegészítők a termékhez

Fossil ES3714

Elsőbbség kifinomult elegancia házas magas színvonalú gyártási és válassza Fossil divat órák. Lesz szintjét képviselik, és nem kell aggódnia, őket még a mindennapi életben. A minőségi anyagok használata és a sokéves tapasztalat nem igazán kap a kezébe egy exkluzív darabot, ami akkor élvez éve.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű acélból készült, a színe az arany
  • ásványi üveg
  • luxus megjelenés
  • Berakásos üveg kristályok
  • Az a nap, Dater

Minőségi párosul az eleganciát

Tökéletesen arányos arc elegáns díszítéssel egy tiszta, szimmetrikus forma és védi ásványi üveg, amely több karcmentes, mint a hagyományos üveg. Case és szíj, amelyek kiváló minőségű acélból, a színe az arany, mert az óra még mindig úgy néz ki mint az új.Órák van óra, perc és a második kéz. Bizonnyal értékelni ciferníčky másik kettő, melyek közül az egyik működik, mint egy Dater, a másik pedig egy mutató a nap a héten, és vízállóság szabvány 5ATM.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Szíj

Szíj anyaga Acél

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO7904
Termékszám:  ES3714

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20