Oldal frissítése

Fossil AM4487

Kiegészítők a termékhez

Fossil AM4487

Fossil AM4487 Női órák elegáns analóg karóra egy érdekes design és a modern design tárcsát. Ezek az órák az összes funkciót, hogy egy 24 órás formátumban, és megjeleníti az aktuális dátumot. Az óra acél burkolat és a heveder fehér műanyag, amely tökéletesen illeszkedik a fehér arc. Gyakorlati órák kérem felhasználó, akik kedvelik a lágy megjelenés és kifinomult tervezési megoldások.
Órák elemmel működő és vízálló. Köszönet nekik, hogy nyugodtan használja a szabadban, esőben, nyáron a víz, vagy bárhol a többi órák anélkül, hogy ez a funkció nem felelt meg. Semleges fehér pánt dallamot jól a ruhát. Kap egy elegáns karóra, amely megbízható, gyakorlatias, modern és gyönyörű!
Jellemzők:Basic, 24 órás formátumban, dátum
típus:
analóg
üveg:
ásványi
Ház:
acél
szíj:
Plast
méretek:
Átmérő 40 mm
vízálló:
100 m
áramellátás:
akkumulátor
Dial Szín:
fehér
Szín Szíj:
fehér


 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO2184

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10