Oldal frissítése

FOREO Serum Serum Serum 30 ml

2,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FOREO Serum Serum Serum 30 ml

Végre egy szérum, amely pontosan azt adja a bőrödnek, amire szüksége van! A FOREO hidratáló széruma a szkvalén lenyűgöző antioxidáns hatásával rendelkezik, amely egészséges és fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek. A hialuronsavat tartalmazó, egyedülálló összetételnek köszönhetően bőröd rugalmassá és erőssé válik. A vízalapú gél minden bőrtípusra ajánlott, az érzékeny bőrhöz is gyengéd. Gyorsan beszívódik, ha pedig smink alá viszed fel, tökéletes megjelenést biztosít. A szérum pontosan ott hat, ahol szükséges, így azonnal imádni fogod!

A FOREO, 30 ml arcszérum legfontosabb jellemzői

  • Hidratáló szérum erős antioxidáns hatással
  • A hialuronsav rugalmassá és erősség teszi a bőrt
  • Az arcbőr egészséges és fiatalos megjelenésűvé válik
  • A vízalapú gél gyorsan beszívódik
  • A szérum minden bőrtípusra alkalmas, gyengéd az érzékeny bőrhöz
  • A tökéletes megjelenés érdekében a gél smink alá is felvihető
  • Szérum tiszta összetétellel

A szérum mélység technológiája

A mikrokapszula technológia mélyen a bőrbe hatolva kiegyensúlyozott faggyútermelést biztosít, így a bőr akár már egy hét alatt is simábbá és ragyogóbbá válhat. A hialuronsav arról ismert, hogy visszaállítja és megtartja a hidratációs egyensúlyt, miközben a nátrium-hialuronát minimálisra csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését. A szérum tiszta, fenoxietanoltól, parabénektől, diszódium EDTA-tól, allergénektől, alkoholtól, aromáktól és ásványi olajoktól mentes.

Használata:
A tiszta bőr érdekében alkalmazd a szérumot reggel és este, a hidratáló krém felvitele előtt. Az adagoló segítségével nyomj   vagy 1 vagy 2 adagot az ujjaidra. Masszírozd a szérumot körkörös mozdulatokkal az arcbőrödbe, a nyakadba és a dekoltázsodba. Folytasd addig, amíg a bőröd teljesen be nem szívja a mikrokapszulákat. Majd folytasd a bőrápolást kedvenc hidratáló vagy más krémeddel.

Összetétel:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Propanediol, Cyclopentasiloxane, Diglycerin, Xylitol, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, PEG/PPG.17/6 Copolymer, Glyceryl Polymethacrylate, Glycereth-26, PEG/PPG-14/7 Dimethyl Ether, Squalane, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyauronic Acid, Betaine, Octylodeceth-16, Glyceryl Glusoside, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Triethanolamine, Acaia Senegal Gum, Gelatin, Panthenol, Xanthan GUm, Trehalose, Urea, Ethylhexylglycerin, Adenoside, 1,2-Hexanediol, Sodium PCA, Serine, Glusose, Algin, Disodium Phosphate, Glyceryl Polyacrylate, Pullula, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Potassium Phosphate, Ref 4 (CI 14700), Benzyl Glycol, Rapsberry Ketone


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Tápláló, Világosító, Regeneráló

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali
Kód:  FORMF343
Termékszám:  7350092130462

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05