Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FOODsniffer hús frissességét érzékelő, fehér

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

FOODsniffer hús frissességét érzékelő, fehér

Megtörténik veled, hogy nem sikerül felismerned, hogy a hús friss, kiolvasztott vagy már romlani kezdett-e? Szerezd be a FOODsniffer hús frissességét érzékelő detektort fehér színben! Egyedülálló segítőtárs, aki segít felismerni, milyen állapotban van a hús, és nem veszélyezteti-e az emberi egészséget. A hús frissességét azonnal meg tudod határozni a FOODsniffer segítségével. Még amikor a hús frissnek néz ki, a belsejében már akkor is elszaporodhattak a veszélyes baktériumok.

A fehér színű FOODsniffer hús frissességét érzékelő detektor főbb jellemzői

  • hordozható teszter a hús frissességének ellenőrzésére
  • svájci érzékelő technológia a húsból kijövő gázok kimutatására a frissesség meghatározása céljából
  • 4 csúcsminőségű érzékelő méri a nedvességet, a hőmérsékletet, ammónia jelenlétét és illékony szerves anyagok jelenlétét
  • képes érzékelni 100 illékony anyagot, amelyek romlott hús környezetében előfordulnak
  • automatikus aktualizálások
  • 12 óra 1 feltöltéssel

Hogyan kell helyesen használni a FOODsniffer hús frissességét érzékelő detektort?

A FOODsniffer hús frissességi detektor használatához először telepítsd a telefonodra a FOODsniffer ingyenes applikációt! A fehér színű detektor előnye, hogy a húst szabad és zárt térben egyaránt lehet tesztelni, tehát nem fontos, hogy az zárt tartályban, vagy akár tányéron legyen. A fehér színű FOODsniffert érintsd a húshoz, a FOODsniffer applikáción levő mérő gombra kattintással indítsd el a tesztet, amely néhány másodperc alatt kimutatja, friss-e a hús? A teszt eredményét leolvashatod az okostelefonodról. 

Méretek:
140 × 55 × 15 mm

Tömege:
150 g

Kód:  FSDCM001
Termékszám:  842600
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05