Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FOAMIE Aloe Spa 80 g

2,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FOAMIE Aloe Spa 80 g

Ezúttal a német Foamie márka szilárd samponját hoztuk el számodra. Ezt az aloe verás szilárd sampont elsősorban azok értékelhetik igazán, akik a száraz haj problémájával küzdenek. A Foamie Aloe You Vera Much sampon hidratálja a hajat, megakadályozza annak kiszáradását. A sampon fő előnye a természetes pH értéke, illetve az, hogy nem tartalmaz parabéneket, szilikont, szulfátokat vagy színezékeket. A Foamie Aloe You Vera Much ideális választás a vegánok számára, nem tesztelték állatokon sem. Emellett minden bizonnyal örömmel fogadod, hogy a termék teljesen környezetbarát, ergonomikus kialakítású és praktikus zsinórral teszi lehetővé a tárolását.

Foamie Aloe You Solid Vera Much szilárd sampon fő jellemzői, 80 g

  • Aloe You Vera Much szilárd sampon szappan formájában a Foamie márkától
  • Különösen a száraz hajra alkalmas
  • Az Aloe You Vera Much hidratálja a hajat és megakadályozza a haj kiszáradását
  • Nem tartalmaz parabéneket, szilikont, szulfátokat vagy színezékeket
  • A Foamie Aloe You Vera Much alkalmas a vegánoknak is, nem tesztelték állatokon
  • Sokkal inkább környezetbarát, mint a hagyományos flakonos samponok
  • Hipoallergén összetétellel, dermatológiailag tesztelt
  • A szilárd sampon 80 grammos

Használat:
Helyezd a szilárd sampont a tenyeredbe. Gyengéden forgasd a kezedben a hab keletkezéséig, majd nedvesítsd be a hajadat. Masszírozd be az így keletkezett habot a hajba és a fejbőrbe, és hagyd hatni egy kis ideig. Ezt követően öblítsd ki a hajadat vízzel, majd folytasd a szokásos hajápolási rutinodat.

Összetétel:
Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Cetearyl Alcohol, Sodium Cocoyl Isethionate, Triticum Vulgare (Wheat) Starch, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Sodium Coco-Sulfate, Aqua (Water), Palmitic Acid, Stearic Acid, Citric Acid, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Octyldodecanol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Benzyl Alcohol, Linalool, Citronellol, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Diammonium Citrate, CI 77288, CI 77891


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes

Sampon típusa

Sampon típusa Kemény (hajszappan)

Hatás

Hatás Hidratáló hatás

Haj típusa

Haj típusa Száraz
Kód:  KSVL3888
Termékszám:  4260285396311
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20